Stiri externe

Meghan Markle si Printul Harry, disperati de zecile de drone care le survoleaza casa

Scris de Ana Kozma

Printul Harry si Meghan Markle au parasit Marea Britanie si Familia Regala tocmai din dorinta de intimitate. S-au mutat in Statele Unite fiindca au vrut sa-si traiasca viata si sa-si creasca fiul departe de ochii curiosilor. Socoteala de acasa pare insa ca nu se potriveste deloc cu cea din targ.

Meghan Markle si Printul Harry, disperati de zecile de drone care le survoleaza casa

Printul Harry si Meghan Markle se afla in prezent in Los Angeles, in izolare la domiciliu. Dar asta nu inseamna ca au parte de intmitate. Conform presei internationale, cei doi sunt disperati de zecile de drone care le survoleaza casa.

Meghan Markle si Printul Harry au facut si plangeri la Politie in acest sens. Incidentele ar fi avut loc pe 9, 19, 20, 21 si 25 mai. Desi nu a fost confirmat ca dronele sunt controlate de paparazzi, fotografii sunt principalii suspecti.

S-ar parea ca dronele au reusit sa surprinda imagini cu fiul Printului Harry si al lui Meghan Markle, micutul Archie. De asemenea, cu cei doi fosti membri ai Familiei Regale.

Tocmai din cauza legaturii Printului Harry si a lui Meghan Markle cu Familia Regala, dronele sunt considerate pericol terorist. Cei doi au o echipa de securitate ce le pazeste resedinta din Los Angeles. Nu par a fi insa multumiti de aceasta, asa ca isi cauta o noua echipa care sa ii protejeze.

Meghan Markle a postat primul video cu fiul ei, Archie. Cum arata la 1 an!

Scrie un comentariu