Stiri externe

Meghan Markle, motivul distanțării dintre frații William și Harry?

Scris de Ana Kozma

Conform unei noi cărți ce spune povestea Familiei Regale din Marea Britanie, Meghan Markle ar fi motivul distanțării dintre Prințul William și Prințul Harry. Află aici toate detaliile!

Meghan Markle, motivul distanțării dintre frații William și Harry?

„Finding Freedom” este cel mai nou volum ce spune povestea Familiei Regale a Marii Britanii. Autorii cărții sunt Omid Scobie și Carolyn Durand.

Unul dintre subiectele prezentate în acest volum îl constituie distanțarea celor doi frați: Prințul William și Prințul Harry. Autorii au citat mai multe surse ce povestesc momentul în care relația dintre cei doi a început să se deterioreze.

„Pe vremea când Meghan și Harry erau la începutul relației, William a vrut să se asigure că aceasta are intenții curate cu privire la fratele lui. O întâlnise doar de câteva ori. Era ceva normal având în vedere că cei doi frați și-au petrecut toată viața printre oameni ce au încercat să profite de ei. William a fost întotdeauna mai cerebral decât fratele său. Și cum nu știa multe despre Meghan, a vrut să se asigure că Harry nu era orbit de dorință”, scriu Omid Scobie și Carolyn Durand.

„Nu te grăbi. Ai tot timpul din lume să ajungi să o cunoști pe fata asta!”, i-ar fi spus atunci William fratelui său. Ceea ce nu i-a picat deloc bine Prințului Harry, îndrăgostit până peste cap de Meghan Markle.

„Harry a fost foarte supărat pe fratele său că a îndrăznit să îi spună așa ceva. Unii au fost de părere că a exagerat reacționând așa. Dar, până la urmă, așa sunt ei ca oameni. William, cel cal și rațional. Harry, cel care întotdeauna ia lucrurile prea personal”, au povestit sursele celor doi autori.

Din păcate, se pare că grija lui William față de fratele lui a dus la ruperea relației dintre ei. Nu doar relația dintre William și Harry s-ar fi răcit atunci, ci și cea dintre Harry și nepoții săi: George, Charlotte și Louis.

Prințul William a ieșit la un pub odată cu relaxarea măsurilor. Ce a făcut acolo!

Scrie un comentariu