Stiri externe

Meghan Markle este însărcinată din nou. A amânat vestea până deja sarcina e vizibilă.

Scris de Ana Kozma

După ce vara trecută a pierdut o sarcină, episod extrem de dureros despre care a vorbit public în urmă cu ceva vreme, Meghan Markle este din nou însărcinată. A amânat vestea până la momentul în care sarcina este deja vizibilă.

Meghan Markle este însărcinată din nou. A amânat vestea până deja sarcina e vizibilă.

Fericire de nedescris pentru Prințul Harry și soția sa. Meghan Markle este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Informația a fost confirmată public de purtătorul lor de cuvânt.

„Putem confirma faptul că Archie va fi fratele mai mare. Ducele și Ducesa de Sussex sunt extrem de fericiți pentru că așteaptă un copil”, a declarat ieri acesta.

Prințul Harry și Meghan Markle au făcut publică și o fotografie în care Ducesa apare cu burtică de gravidă. Imaginea a fost surprinsă de bunul lor prieten, fotograful Misan Harriman.

Cei doi au amânat vestea până când sarcina a fost destul de avansată pentru că și-au dorit să fie siguri că totul decurge perfect. În vara anului trecut, Meghan și Harry au traversat un episod traumatizant. Ducesa a pierdut un copil și a povestit această tragedie luni mai târziu, într-un articol publicat de New York Times.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Statele Unite la începutul anului trecut. Au renunţat atunci la rolurile lor din cadrul familiei regale britanice. În prezent, locuiesc în Santa Barbara, California, alături de fiul lor, Archie Mountbatten Windsor. Alături de ei este și mama lui Meghan, Doria Ragland.

Meghan Markle a pierdut sarcina. Ce povestește despre al doilea copil

Scrie un comentariu