Stiri externe

Meghan Markle compară utilizatorii Social Media cu narcomanii

Scris de Ana Kozma

În cadrul unui summit virtual la care a participat recent, Meghan Markle a vorbit deschis despre pericolele utilizării platformelor de social media, comparând chiar utilizatorii de Instagram, TikTok sau Facebook cu narcomanii.

Meghan Markle compară utilizatorii Social Media cu narcomanii

Meghan Markle s-a numărat printre speakerii de la summit-ul virtual Most Powerful Women Next Gen. Mare parte din speech-ul ei a fost despre pericolele din social media. Meghan i-a asemănat chiar pe utilizatorii de rețele sociale cu narcomanii. Deși vreme de mai mulți ani a avut un cont personal de Instagram și chiar un blog, Meghan Markle spune că în prezent nu mai folosește deloc platformele de social media.

Înainte de a-și închide contul de Instagram în 2018, Meghan avea peste 1.9 milioane de urmăritori. De asemenea, a mai folosit Facebook și Twitter în trecut.

„E ceva algorithmic acolo ce creează o obsesie. Lucru deloc sănătos pentru oameni. Mă îngrijorează faptul că oamenii au devenit obsedați de social media. A devenit practice o dependență. Cred că social media poate da dependență la fel ca drogurile”, a spus Meghan Markle.

„Am făcut o alegere personal de a nu mai avea conturi pe rețelele de socializare. Lucru care este extrem de benefic pentru mine”, a mai adăugat fosta Ducesă de Sussex.

8 ocazii când Meghan Markle s-a îmbrăcat precum Prințesa Diana

Scrie un comentariu