Stiri externe Style Judgement

Meghan Markle, cele mai controversate momente fashion

Scris de Ana Kozma

Este admirată, invidiată și comentată deopotrivă. Meghan Markle a fost mereu apreciată însă pentru stilul și ținutele afișate public. S-a întâmplat totuși, de-a lungul anilor, să fie protagonista unor gafe vestimentare ce au stârnit numeroase controverse. Iată aici câteva dintre ele.

Meghan Markle, cele mai controversate momente fashion

Nu e deloc ușor ca viața ta să se petreacă sub lumina refletoarelor și atenția tuturor. În astfel de situații, e inevitabil să greșești. Iar atunci când o faci, toți ochii sunt ațintiți asupra ta! Înca de când a devenit iubita Prințului Harry, Meghan Markle a avut o mulțime de momente în care a stârnit controverse.

Jeanși rupți

Primul moment s-a petrecut la Jocurile Invictus din 2017 din Toronto. Deși Meghan nu era încă oficial parte a Familiei Regale, blugii rupți pe care i-a purtat au stârnit discuții aprinse. Conform unor legi nescrise, membrii Familiei Regale pot purta jeanși la ieșirile neoficiale. Aceștia trebuie să fie însă simpli și de o nuanță închisă.

Ojă închisă la culoare

Aici, Meghan și Harry au participat la un spectacol Cirque du Soleil. Ducesa strălucea din cap până în picioare grație acestei superbe creații Roland Mouret. Ce a atras însă cu adevărat atenția a fost oja închisă la culoare pe care o purta pe degetele de la picioare. Femeile din Familia Regală trebuie să aleagă întotdeauna oje în nuanțe neutre precum bej sau roz pal.

Fustă scurtă

În 2018, Meghan Markle și Prințul Harry au fost surprinși în timpul unei ieșiri la teatru. Ducesa purta o rochie-sacoy semnată Judith & Charles. O rochie mult prea scurtă pentru o figură regală, au spus atunci gurile rele.

Costume vs. rochii

Se știe despre Meghan că este fană a costumelor de inspirație masculină. Tip de ținută pe care a purtat-o de-a lungul vremii la numeroase evenimente importante. Mulți au criticat-o însă, fiind de părere că rochiile sunt mult mai potrivite pentru o femeie de statutul ei.

Cu umerii la vedere

Alt eveniment, altă ținută, o nouă controversă. Ținuta creată de Carolina Herrera pentru ca Meghan să o poarte la evenimentul Trooping the Colour a fost admirată de foarte multă lume. Mai ales că a fost unul dintre primele evenimente publice după ce fosta actriță devenise oficial Ducesă. Decolteul larg și umerii la vedere au încălcat însă protocolul regal. Un lucru neapreciat de critici.

Decolteu adânc

În august 2018, Meghan Markle și Prințul Harry erau invitați la o nuntă. Cu această ocazie, Ducesa a purtat o rochie neagră Club Monaco. Prima regulă încălcată? Figurile regale nu ar trebui să poarte niciodată negru la un eveniment de zi. Apoi, decolteul adânc lăsa la vedere sutienun din dantelă al lui Meghan. Lucru care i-a scandalizat pe mulți la vremea respectivă.

Rochia pe un umăr

Unul dintre cele mai controversate momente fashion bifate de Meghan de-a lungul anilor. Cu ocazia British Fashion Awards, pe când era însărcinată cu Archie. Aceasta a purtat o creație Givenchy, rochie pe un singur umăr. Mai mult decât atât, a optat din nou pentru o ojă închisă la culoare. Două reguli încălcate într-o singură apariție.

Kate Middleton – cele mai controversate momente

Scrie un comentariu