Stiri externe

Meghan Markle a pierdut sarcina. Ce povestește despre al doilea copil

Scris de Ana Kozma

Meghan Markle a făcut ieri o dezvăluire dureroasă. Ea și Prințul Harry ar fi trebuit să devină pentru a doua oară părinți, dar din nefericire Ducesa de Sussex a pierdut sarcina în perioada verii.

Meghan Markle a pierdut sarcina. Ce povestește despre al doilea copil

Deși acest lucru nu se știa, Meghan Markle a fost însărcinată și urma să îi dăruiască încă un copil Prințului Harry. Cei doi au traversat o perioadă extrem de grea și dureroasă atunci când Ducesa de Sussex a pierdut sarcina. Tragedia s-a întâmplat în luna iulie și a fost povestită abia acum de Meghan Markle într-un articol publicat ieri în New York Times.

Meghan Markle și Prințul Harry locuiau deja în Los Angeles atunci când se pregăteau să devină din nou părinți. Bucuria le-a fost însă spulberată într-un moment…

„După ce i-am schimbat scutecul lui Archie, am simţit o crampă puternică. M-am aşezat pe podea cu el în braţe, fredonând un cântec de leagăn care să ne calmeze pe amândoi. Într-un contrast izbitor cu sentimentul pe care-l aveam. Acela că ceva nu este în regulă. Ştiam, în timp ce-mi strângeam la piept întâiul născut, că l-am pierdut pe al doilea”, a scris Meghan Markle în New York Times.

Ducesa de Sussex a fost transportată atunci la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru bebelușul ei.

Cum se îmbracă Meghan Markle la conferințele de pe Zoom

Scrie un comentariu