Stiri externe

Meghan Markle a născut. Ce nume i-a dat fetiței sale!

Scris de Ana Kozma

Meghan Markle a născut o fetiță perfect sănătoasă vineri, 4 iunie 2021. Prințul Harry și soția sa, Ducesa de Sussex, au devenit astfel pentru a doua oară părinți. Iată ce nume au ales pentru cea mică.

Meghan Markle a născut. Ce nume i-a dat fetiței sale!

Meghan Markle a născut o fetiță. Anunțul oficial a fost făcut ieri, la două zile după fericitul eveniment. Fetița Prințului Harry a venit pe lume vineri, 4 iunie, la ora 11:30. Ducesa de Sussex a născut la un spital din California, acolo unde cei doi locuiesc în prezent.

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură naștere micuței. De asemenea, să afle numele pe care Prințul Harry și Meghan Markle l-au ales pentru fiica lor. Numele este un omagiu adus atât regretatei Prințesa Diana, cât și Reginei Elisabeta a II-a.

Fetița Prințului Harry și a lui Meghan Markle se va numi Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Lilibet este numele de alint al Reginei Elisabeta.

„Lili este numită după străbunica sa, Majestatea Sa Regina, alintată de familie Lilibet. Al doilea nume, Diana, a fost ales ca omagiu pentru iubita sa bunică defunctă, Prinţesa de Wales”, stă scris într-un comunicat de presă oficial.

Meghan Markle a anunțat în luna februarie faptul că este din nou însărcinată. Anul trecut, Ducesa a pierdut o sarcină, eveniment tragic pentru cuplul regal.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în Statele Unite la începutul anului trecut. Au renunţat atunci la rolurile lor din cadrul familiei regale britanice. În prezent, locuiesc în Santa Barbara, California, alături de fiul lor, Archie Mountbatten Windsor. Alături de ei este și mama lui Meghan, Doria Ragland.

Piers Morgan o compară pe Meghan Markle cu Pinocchio

Scrie un comentariu