Stiri externe

Meghan Markle a jucat cartea rasismului. Ce răspuns i-a oferit Regina!

Scris de Ana Kozma

Iată ce răspuns oficial a oferit Regina Elisabeta după ce Meghan Markle, în cadrul interviului cu Oprah care a făcut înconjurul lumii, a acuzat Familia Regală de rasism!

Meghan Markle a jucat cartea rasismului. Ce răspuns i-a oferit Regina!

Una dintre cele mai controversate declarații făcute de Meghan Markle în cadrul interviului cu Oprah au fost legate de rasism. Ducesa a povestit că, pe vremea când era însărcinată cu Archie, Familia Regală se temea de faptul că bebelușul ar putea avea pielea închisă la culoare. Meghan a povestit că s-a simțit astfel victimă a rasismului în sânul Familiei Regale, situație care i-a adus chiar gânduri de suicid.

La câteva zile distanță de difuzarea acestui interviu, Regina Elisabeta a dat un răspuns oficial. Aceasta s-a declarat profund întristată să afle prin ce greutăți au trecut Prințul Harry și Meghan Markle. I-a asigurat pe cei doi de toată dragostea pe care le-o poartă. Mai mult, a spus că va investiga acuzațiile legate de rasism.

„Întreaga familie s-a întristat să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry şi Meghan. Problemele prezentate, în special cele legate de rasism, sunt îngrijorătoare. Deși reacțiile sunt diferite, luăm în serios aceste probleme și ele vor fi discutate în interiorul familiei. Harry, Meghan și Archie vor rămâne mereu membri extrem de iubiți ai acestei familii!”, a declarat Regina Elisabeta printr-un comunicat oficial.

Ce au declarat Meghan și Harry despre familia regală în interviul pentru Oprah

Scrie un comentariu