2 Principale News

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume! A castigat concursul MISS WORLD 2013!

Scris de Christian Stan

Editia din acest an a concursului Miss World a fost gazduita de Insula Bali din Indonezia, iar concursul a fost castigat de reprezentanta Philipine, Megan Young. Competitia n-a fost lipsit de emotii, intrucat un grup de teroristi islamisti a amenintat sa boicoteze competitia, protestand zile in sir impotriva acestui eveniment.

MISS-WORLD-2013

miss-world3

Megan Young, reprezentanta Miss Philipine, este in mod oficial cea mai frumoasa femeie din lume. Aceasta a castigat, sambata seara, concursul MISS WORLD 2013, organizat la Bali, Indonezia. In lupta pentru titlul suprem, Megan Young a intercut 127 de concurente din tot atatea tari, in vreme ce Miss Franta, Marine Lorphelin, a ocupat locul secund, iar Miss Ghana s-a situat pe pozitia a treia a podiumului.

miss-world5

Megan Young s-a nascut in Statele Unite ale Americii insa s-a mutat cu parintii sai in Philipine inca de la varsta de 10 ani. Megan (23 ani) a aparut pana acum in mai multe reclame si a cochetat cu actoria, avand roluri minore in seriale.

miss-world-2

Concursul din acest an n-a fost lipsit de probleme, intrucat a fost organizat intr-o tara preponderent musulmana. Evenimentul trebuia sa se desfasoare, initial, in capitala Indoneziei, la Jakarta, insa grupuri radicale islamiste au protestat saptamani la rand impotriva acestui concurs. In urma protestelor s-a decis mutarea concursului la Bali, o insula unde hindusii sunt majoritari, iar acolo nu mai exista amenintari din partea grupurilor radicale.

Islamistii au pretins ca femeile inscrise in acest concurs arata prea multa piele, fapt ce este impotriva credintei musulmane. Pentru a-i multumi, la proba costumelor de baie concurentele au purtat saronguri si nu bikini.

 

Scrie un comentariu