Stiri externe

Megan Fox l-a parasit pe Brian Austin Green si in 2015, cand actorul era imobilizat la pat!

Scris de Ana Kozma

Despartirea dintre Megan Fox si Brian Austin Green scoate la iveala un gest urat facut de frumoasa actrita in timpul mariajului. Aceasta l-ar fi parasit pe sotul ei si in 2015, pe cand actorul era imobilizat la pat!

Megan Fox l-a parasit pe Brian Austin Green si in 2015, cand actorul era imobilizat la pat!

Apropiatii sunt dezamagiti de Megan Fox dupa ce s-a despartit a doua oara de Brian Austin Green. Surse din apropierea celor doi au dezvaluit presei internationale un gest urat facut de aceasta pe timpul mariajului.

Mai exact, Megan Fox l-a parasit pe sotul ei si in anul 2015, pe cand actorul era imobilizat la pat. Brian Austin Green a fost aproape paralizat vreme de 6 luni, din pricina unei afectiuni la creier.

Megan Fox si-a lasat atunci sotul singur si a plecat la New York la filmarile pentru “Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”. A revenit cateva luni mai tarziu, iar in august a intentat divort.

Cei doi s-au impacat insa, iar divortul nu s-a finalizat. Apropiatii spun ca Brian a fost cel care a tras din greu pentru a repara casnicia. Asta in ciuda momentelor extrem de grele prin care tocmai trecuse.

Acum, Megan Fox si Brian Austin Green s-au despartit din nou, dar actorul are doar cuvinte de lauda la adresa celei care i-a fost sotie mai bine de 10 ani.

Zvonurile se confirma! Brian Austin Green si Megan Fox se despart dupa 10 ani!

Scrie un comentariu