Stiri externe

Meg Ryan, desfigurata de operatii estetice! Cum a ajuns sa arate actrita la 53 de ani

Scris de Administrator

Meg Ryan a fost mereu una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood, insa, acum, operatiile estetice in exces si-au spus cuvantul. La 53 de ani, a ajuns desfigurata din pricina incercarilor ei repetate de a opri timpul in loc.

meg-ryan-desfigurata

Meg Ryan a fost intotdeuna una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, iar filmele in care a jucat de-a lungul anilor i-au adus milioane de fani in intreaga lume. Totusi, timpul a trecut, iar operatiile estetice in exces si-au spus cuvantul.

meg-ryan-desfigurata1

Prezenta zilele trecute la prezentarea Georges Chakra, din cadrul Paris Fashion Week, Meg Ryan a fost de nerecunoscut. Incercarile repetate ale actritei de a opri timpul in loc s-au intors parca impotriva ei, iar la 53 de ani, este desfigurata.

meg-ryan-desfigurata2

Fara niciun rid, insa cu zambetul parca inghetat si cu o expresie faciala care nu transmite nimic. Acesta este efectul numeroaselor injectii cu Botox la care Meg Ryan se supune adesea.

meg-ryan-2010

Asa arata Meg Ryan in anul 2010…

In cazul ei, cea mai evidenta modificare este in zona buzelor, pe care actrita si le-a injectat in repetate randuri cu colagen. Mai mult, specialistii in chirurgie plastica sunt de parere ca Meg Ryan si-a facut cel putin un lifting facial, dar si o interventie prin care si-a marit pometii. Din pacate, insa, dorinta ei de a deveni mai frumoasa cu ajutorul bisturiului nu s-a implinit…

Scrie un comentariu