Stiri Interne

#MEETOO de Romania. Artistul acuzat isi da presupusele victime in judecata!

Scris de Alexandru Manea

Catalin Ionescu, rapperul cunoscut drept Rimaru, afost acuzat de mai multe femei de hartuire sexuala, iar acum acesta anunta ca le va da in judecata.

#MEETOO de Romania. Artistul acuzat isi da presupusele victime in judecata!

Campania #MeeToo, lansata la Hollywood, prin care actrite, mai intai, si apoi femei simple din intreaga lume au capatat curaj si au dezvaluit ca au fost agresate sexual de diversi barbati, celebri sau nu, de-a lungul vietii, a capatat o turnura neasteptata in Romania.

Catalin Ionescu, cel cunoscut in lumea muzicala drept Rimaru din trupa RACLA, a fost acuzat la randul lui, de catre mai multe femei, de hartuire sexuala. Acestea au sustinut ca au fost jignite, agresate si intimidate de acesta dupa ce i-au refuzat avansurile.  Mai mult, dupa ce au iesit in fata cu aceste dezvaluiri, Rimaru le-a dat afara din compania lui, pentru care acestea lucrau.

Ce s-a ales dupa campaniile #MeToo si #TimesUp

Surprinzator, artistul spune acum ca le va da in judecata pe cele care l-au acuzat de hartuire sexuala in mod public, cerandu-le daune de 50.000 de lei pentru defaimare si calomnie. De mentionat este faptul ca acuzatoarele nu au depus plangere la politie.

Foto: Adevarul.ro

Scrie un comentariu