News

Un singur medic roman a avut curaj! A operat-o pe Marioara Murarescu cu succes!

Scris de Alexandru Manea

Marioara Murarescu, renumita realizatoare de emisiuni folclorice de la TVR, a fost refuzata de medicii austrieci si de cei din Bucuresti, acestia considerand ca este prea riscant sa o opereze la coloana. Un medic din Cluj a avut insa curajul sa o faca si a reusit. Iata povestea.

Marioara-Murarescu-aniversare-spital

Marioara Murarescu a fost internata de curand in spital pentru a fi operata la coloana. Renumita realizatoare de emisiuni folclorice de la TVR avea nevoie de aceasta interventie, din pricina unor vertebre deplasate, insa a fost refuzata de medicii romani si de cei austrieci, ei motivand ca este posibil sa nu se mai trezeasca din anestezie din pricina varstei inaintate si in mod special a problemelor de sanatate recente (are probleme cu inima si chiar a urmat chiar si un tratament cu citostatice).

Un singur medic a avut curajul sa  puna pe masa de operatie. Este vorba de un specialist din Cluj care a acceptat cazul cu conditia ca vedeta de televiziune sa semneze o fisa de acceptare a riscurilor implicate de o asemenea interventie.

Conform Cancan.ro, operatia a fost efectuata cu succes. Se afla inca internata in spital, iar un apropiat al ei declara ca se simte bine.

„Mi-a spus: „Nu va speriati, totul e spre bine, ma simt bine dupa operatie”. Noi asteptam sa o putem vizita dupa ce iese de la Terapie Intensiva, ca doar nu era sa ne asezam în sir indian la usa. Si nici nu ne-ar fi dat voie la Terapie Intensiva!

Nu a fost vorba de o urgenta, ci de o interventie programata la coloana, din cauza unor vertebre tasate. Interventia s-a facut la Cluj pentru ca acolo e medicul specialist cel mai bun. Nu pot sa cred ca mai are doar cateva luni de trait, asa cum a aparut în presa, pentru ca am vorbit prea bine cu dansa. Deja se ridica si poate merge”, a declarat Furdui Iancu.

Scrie un comentariu