Evenimente

Media Music Awards va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu! In premiera, intrarea este gratuita!

Scris de Administrator

Media Music Awards, cea mai asteptata gala de premiere din industria muzicala romaneasca, va avea loc anul acesta pe data de 18 septembrie, la Sibiu. Elementul surpriza consta ca, pentru prima oara, intrarea va fi gratuita!

MMA 2013

Editia din acest an a galei de premii Media Music Awards va avea loc pe 18 septembrie la Sibiu. Cei mai de succes artisti ai momentului vor urca pe scena impozanta ridicata in Piata Mare a orasului pentru a fi premiati sau a canta live piesele consacrate in ultimul an ori, in premiera, melodii noi cu potential de a ajunge hituri nationale, cunoscand impactul major pe care il are evenimentul muzical.

MMA 2014

Anul trecut, peste 30.000 de oameni au urmarit show-ul in Piata Mare si alte cateva milioane au vizionat in direct, sau in reluare, ceremonia la TV sau pe internet.

MMA 2013 a

Anul acesta, este de asteptat ca in fata scenei sa fie prezenti si mai multi oameni, tinand cont ca, de aceasta data, intarea este libera. Media Music Awards devine singura gala de premii muzicale din Romania la care accesul publicului este gratuit, organizatori dorind sa le ofere tuturor iubitorilor muzicii ocazia sa isi vada nestingherit artistii favoriti.

anda adam-show2

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza difuzarilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, institutia care contorizeaza aparitiile radio si TV.

Andra-MMA-2013

Anul trecut, artisti de top au sustinut recitaluri de exceptie beneficiind de o tehnologie multimedia de ultima generatie: ecrane imense, de peste 100 de metri patrati, jocuri de lumini, efecte pirotehnice, jocuri laser sincronizate, in premiera, prin computer, si sonorizare impecabila.

Catalin-Botezatu-Anda-Adam-MMA-2013

Pe scena din Piata Mare au cantat Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Voltaj, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob si Zdub, Delia, Fly Project si Faydee.

Andreea-Marin-MMA-2013

Pe covorul oficial al ceremoniei, transformat anul trecut in Green Carpet din gazon, ca si mesaj ecologist, si-au facut aparitia si vedete din showbiz precum Andreea Marin, Catalin Botezatu, Carmen Negoita, Tania Budi, Giulia Nahmany, DJ Wanda, cu totii dorind sa ia parte la cea mai importanta gala de premii muzicale din Romania.

alex velea-green carpet 2

Media Music Awards este sustinut strategic de Consiliul Local Sibiu si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania.

Castigatorii Media Music Awards 2013

Best Video – Andra feat What’s Up – K la Meteo

Best New Artist – What’s Up

Best Featuring – Smiley & Alex Velea – Cai verzi pe pereti / Dincolo de cuvinte

Fastest climber – Andra – Inevitabil va fi bine

Fans Like Award – LaLa Band si Connect-R

Best Group – Voltaj

Best Song – Alb Negru feat Rares si Raflo – Mi-e sete de tine

Best Male – Alex Velea

Best Female – Andra

Best Dance – Connect-R – Love is the way

Best Hip Hop – Guess Who – Onoare

Best Rock – Holograf – Cat de departe

Best International – Low Deep T – Casablanca

Best comeback – Vama

Best Pop – Alb Negru feat Rares si Raflo – Mi-e sete de tine

Best Zonga – Carlas Dreams feat Inna – Pohui

Best Online Trilulilu – Loredana – Apa

Best Label – Cat Music

Premiul de excelenta – Holograf

Media Forest Award – Elena Gheorghe – Ecou

Kiss Award – Connect-R

Scrie un comentariu