News

Careul divelor azi la Media Music Awards! Loredana, Antonia, Anda Adam si Andreea Banica, pe aceeasi scena la Sibiu

Scris de Alexandru Manea

Antonia, Loredana, Anda Adam si Andreea Banica, alaturi de cei mai in voga artisti romani ai momentului, cei care au avut in ultimul an cele mai multe difuzari radio-TV si vizualizari pe internet, vor fi premiate si vor canta azi, 4 octombrie, la Sibiu, in cadrul primei editii a Media Music Awards.

Evenimentul desfasurat in Piata Mare, in faţa a zeci de mii de oameni, este organizat de Media Forest, institutia care monitorizeaza in Romania canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzarile tuturor artistilor prin rapoarte saptamanale, si va fi sustinut de Kiss TV si Kiss FM.

SmileyConnectRLoredanaAntoniaAnda AdamAndreea BanicaAlex VeleaLaurentiu DutaAndraVunkRalukaPuyaGrasu XXLMaximilianCRBLCorinaDeepcentralMandinga vor fi doar cativa dintre cei  care vor urca in aceasta seara pe scena ridicata in Piata Mare a Sibiului pentru a canta si a fi premiati.

Trofeele Media Music Awards vor fi acordate pentru urmatoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu), Fans Like Award.

Spectatorii vor avea acces in zona destinata evenimentului, incepand de la ora 17.00, pe baza unui bilet in valoare de 10 lei, care va putea fi achizitionat din Shopping City Sibiu sau, incepand cu orele 16.30, direct de la casele de bilete din Piata Mare. Show-ul se va desfasura pana la orele 22.30.

Media Music Awards va fi transmis de Kiss TVTVR 2, TVR HDTVR InternaţionalTV Neptun, precum si de Balkanika MTV.

Evenimentul este organizat de Media Forest, instituţia care monitorizeaza in Romania canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzarile tuturor artistilor prin rapoarte saptamanale.

Media Music Awards devine astfel prima decernare de premii total transparenta si de necontestat din Romania, pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest in perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012.

Media Forest este cea mai moderna si mai performanta platforma de monitorizare media in timp real, capabila sa detecteze si sa raporteze cu precizie chirurgicala evenimentele media radio, TV si online, din segmentuul showbiz si advertising.

Conceptul de premii muzicale media, andorsate de raportarile Media Forest este bazat pe criterii de premiere obiective, cuantificabile si sustenabile, pe baza informatiilor rezultate din procesul de monitorizare pe o perioada de un an (Octombrie 2011 – Octombrie 2012).

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu