Stiri Interne

S-a hotarat la Media Music Awards: Ei sunt cei mai tari producatori muzicali ai momentului in Romania!

Scris de Administrator

Echipa KAZIBO Music – adica Ovidiu Baciu (Naguale) si Alex Pelin, s-a intors la Bucuresti cu cele mai multe trofee primite in cadrul celei de-a patra editii Media Music Awards! 7 trofee MMA au mers catre echipa KAZIBO Music, printre care si cel mai important premiul al serii, premiul pentru cei mai buni compozitori – Best Producer.

kazibo-music-media-music-awards1

KAZIBO Music a compus cele mai difuzate, vizualizate, votate si fredonate hit-uri ale acestui an. Naguale ft. Andra – „Falava“, Delia – „Inimi Desenate“, Delia feat. Kaira – „Pe aripi de vant“, Glance ft. Elena & Naguale – „In Bucati“, Dan Bittman – „Si ingerii au demonii lor“ sunt doar cateva dintre piesele produse de ei si care au facut furori printre fanii din Romania.

Astfel, in cadrul editiei Media Music Awards din 2015, care a avut loc pe 3 septembrie, la Sibiu, echipa creativa din spatele KAZIBO Music a fost rasplatita cu cele mai multe premii decernate in cadrul celei mai relevante gale muzicale romanesti!

KAZIBO Music a adaugat cu mandrie in portofoliu sapte noi victorii valoroase! Echipa a plecat acasa cu premiul pentru Best Producer, in timp ce super piesa produsa in studiourile lor, „Pe aripi de vant“, pentru Delia feat. Kaira, a fost marea castigatoare la cele mai importante categorii: Best Featuring, Best Pop, Media Forest Award – Cea mai lunga stationare pe primul loc, Best Video si Best Song – Cea mai difuzata piesa!

Mai mult, hit-ul „Si ingerii au demonii lor“, piesa compusa de Kazibo Music pentru Dan Bitman, a fost desemnata Best Rock.

Show-ul Naguale s-a facut remarcat in cadrul galei Media Music Awards printr-o explozie de culoare si muzica de calitate. Inspirat de muzica balcanica, Naguale a oferit un specacol de muzica live cu care a impresionat audienta.

Ovidiu Baciu (Naguale) si Alex Pelin produc la KAZIBO Music, cu entuziasm, muzica pop, rock, RnB, hip-hop, dance, house etc. si lucreaza cu aceeasi placere pentru toti artistii care le cer ajutorul. Premiile pe care le-au dobandit pana acum ii confirma ca fiind cei mai importanti compozitori din industrie. De curand, in echipa KAZIBO Music au fost cooptati 3 noi membri: Andy Platon, Alexandru Antonescu si Luca George.

Baietii de la KAZIBO Music au timp si de propriile proiecte personale, pe care le indruma sub acoperisul propriei lor case de productie – Kaira, Soundland si Naguale fiind artisti cu priza la fani, care au depasit granitele tarii.

Pentru aceasta toamna, baietii de la KAZIBO Music pregatesc o serie de colaborari inedite cu artisti internationali.

Media Music Awards, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio-TV s-a desfasurat anul acesta in Piata Mare din Sibiu, in fata a 60.000 de oameni, care i-au sustinut pe cei mai iubiti si mai difuzati artisti din Romania, printre care: Elena Gheorghe, Andra, Smiley, Delia, Alex Velea, Holograf, What’s Up, Voltaj, Lidia Buble, DJ Sava, Shift, Maxim, Akcent, Corina, Raluka, Fly Project, Andreea Balan, Ami, Lora, Alina Eremia, Nicole Cherry, Sore, Puya, Vescan, Mellina, Grasu XXL, Guess Who, Naguale, Kaira, Nicoleta Nuca, Bere Gratis, Randy, Uddy etc.

kazibo-music-media-music-awards

Trofeele Media Music Awards se acorda in mod transparent pe baza numarului de difuzari media din ultimul an. Statisticile sunt efectuate de Media Forest, compania care identifica si monitorizeaza in timp real aparitiile radio si TV.

Scrie un comentariu