Evenimente News

Media Music Awards – marii castigatori ai anului 2012! FOTO de la marele eveniment!

Scris de Sorin Dutoiu

Peste 30.000 de oameni din Piata Mare a Sibiului si peste 1 milion de telespectatori din toata lumea au urmarit aseara prima editie a Media Music Awards, evenimentul organizat de Media Forest si sustinut de ADPM PR, care a devansat in profesionalism si audienta orice gala de premii muzicale organizata in Romania.

Cei mai de succes artisti ai anului, cei care au avut, gratie impactului la public, cele mai multe difuzari radio-TV si vizualizari pe internet, au participat la festivitatea de la Sibiu, unde au sustinut recitaluri live si au fost premiati la diverse categorii.

Eleganta pe covorul rosu

Pe covorul rosu din Piata Mare si-au facut aparitia, incepand cu orele 18.30, coborand din limuzine vintage si asaltati de fani si de camelere de filmat si fotografiat, AntoniaAlex VeleaCRBLVunkDeepcentralAndreea BanicaLaurentiu DutaSmileyAnda AdamEllie WhiteCorinaMandingaAndra.

Artistele au stralucit in rochii elegante care le-au pus in evidenta siluetele de vis, le-au descoperit parti ale trupului si chiar, in cazul lui Ellie White, i-a accentuat pantecul, solista fiind insarcinata in opt luni.

Anda Adam a avut, poate, cea mai spectaculoasa aparitie vestimentara, optand pentru o rochie tip sirena, Wanda’s Dream, cu imprimeu de clepsidra, avand partile laterale decupate si imbogatite cu lame metalice aurii. Aparitia vedetei a atras un interes major, Anda fiind fotografiata timp de mai multe minute.

O alta aparitie interesanta a fost cea a Corinei, care a imbracat o fusta alba cu solduri supradimensionate si un sutien cu cupe in forma de con, precum cel al celebrei Madonna.

La capitolul aparitii masculine, cea mai interesanta alegere vestimentara a avut-o Alex Velea, care a purtat in picioare pantofi sport galbeni fosforescent cu cap de urs.

Show pe doua scene in Piata Mare a Sibiului

Artistii au petrecut seara in cortul VIP, situat, peste zona pubicului, in fata scenei mari unde, o mare parte dintre ei, au si cantat.

Pe o a doua scena, ei au urcat pentru a-si ridica trofeele, transformand astfel totul intr-un show foarte dinamic.

Gala a fost prezentata de Cristi Nitu si Ana Moga si a inceput, conform programului, la orele 19.00 fix, totul derulandu-se la minut, precum marile evenimente muzicale de peste Ocean.

Pe scena cea mare, imbogatita cu un joc de lumini fantastic si cu ecrane cu led pe care au rulat jocuri grafice, au cantat AntoniaAlex VeleaCRBL & Helen & Adda,ConnectRVUNK & AntoniaGrasu XXL & Spyke & MaximilanRalukaDeepcentralLaurentiu Duta & Andreea Banica, solista din Bulgaria DesislavaPuyaSmileyAnda AdamLoredanaCorinaAndra & What’s Upp si Mandinga.

Artistii au ales ca cante atat hiturile lor din acest an sau din anii trecuti, precum si piese in premiera, asa cum a fost cazul Andei Adam.

Artista a imbracat o tinuta sport din cea mai recenta colectie Jeremy Scott si a interpetat live noua ei piesa care le-a adus fanilor placuta amintire a perioadei Selecta.

In pauzele dintre recitaluri, artistii au fost premiati, urcand pe scena cea mica pentru a-si ridica trofeele din sticla.

Castigatorii Media Music Awards

Best New Artist – Alex Mica

Best Song – Connect-R – Vara nu dorm

Fastest Climber – Connect-R – Vara nu dorm

Best Female – Antonia

Best Featuring – CRBL feat Helen

Kiss Award – Alex Velea

Best Rock – VUNK feat. Antonia – Pleaca

Best Pop – Smiley – Dead Man Walking

Fans Like Award – Antonia

Best Video – VUNK feat. Antonia – Pleaca

Best Male – Smiley

Best Dance – Laurentiu Duta feat. Andreea Banica – Shining Heart

Media Forest Award – Andra

Best Online Trilulilu – Mandinga – Zaleilah

Best Hip Hop – Guess Who

Premiul Urban.ro – Andreea Balan

Best Group – Voltaj

Best Comeback – Ellie White

Premiul de excelenta – Loredana

Media Music Awards a fost cea mai profesionista gala de premii muzicale din Romania, atat din punctul de vedere al organizarii impecabile, cu o precizie elvetiana, cat si din cel al trofeelor acordate.

Evenimentul a fost organizat de Media Forest, instituţia care monitorizeaza in Romania canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzarile tuturor artistilor prin rapoarte saptamanale, şi susţinut de Kiss TV si Kiss FM.

Media Music Awards devine astfel prima decernare de premii total transparenta şi de necontestat din Romania, pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest in perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012.

„Romania este o ţara cu artisti exceptionali, muzica produsa şi interpretata de aceştia fiind exportata cu succes pe intregul mapamond. Am primit multe cereri pentru organizarea unui astfel de eveniment şi in Romania, bazat pe criterii de premiere cuantificabile şi verificabile, care sa desemneze cei mai prolifici artişti romani pe perioade de cate un an.

Conceptul este utilizat la scara mare pe pieţele occidentale de showbiz, unde competiţia intre artişti este extrem de ascuţita. Incercam integrarea acestui eveniment intr-un context european, utilizand informaţiile integrate de chart la nivel european si extinderea ariei teritoriale, obiectivul final fiind un eveniment muzical, la scara europeana, de talia Eurovision”, declara Adrian Cupşa, CEO Media Forest.

Evenimentul a fost susţinut strategic de Consiliul Local Sibiu, prin Casa de Cultura a Municipiului, si mediatizat de ADPM PR, singura agentie de Celebrity PR din Romania manageriata de Sorin Dutoiu si Christian Stan.

Foto: Valentin Besa, Valentin Navacovschi, Cristian Popoi

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu