Stiri externe

Cum s-au maturizat actorii din Harry Potter

actorii din harry potter
Scris de Administrator

Au devenit cunoscuti datorita seriei Harry Potter, insa anii au trecut, iar acum au devenit maturi.

Au devenit faimosi datorita unui singur film, insa actorii din Harry Potter au evoluat si s-au maturizat de atunci.

Iata imagini edificatoare cu actorii din Harry Potter, care demonstreaza evolutia lor in timp…
Emma Watson

actorii din Harry Potter

Daniel Radcliffe

actorii din Harry Potter

Rupert Grint

actorii din harry potter

Tom Felton

actorii din Harry Potter

Bonnie Wright

actorii din harry potter

Matthew Lewis

actorii din harry potter

James si Oliver Phelps

actorii din harry potter

Evanna Lynch

actorii din harry potter

Volumele Harry Potter formează o serie foarte populară în întreaga lume; ele aparțin genului fantastic și au fost scrise de către autoarea britanică J. K. Rowling. Cărțile tratează o lume a vrăjitorilor, protagonist fiind un tânăr vrăjitor numit Harry Potter, alături de prietenii lui Ron Weasley și Hermione Granger. Povestea se desfășoară în cea mai mare parte la Hogwarts, Școala de Magie, Farmece și Vrăjitorii, o școală pentru tinerii vrăjitori și magicieni. Punctul central al poveștii îl reprezintă conflictul dintre Harry și întunecatul vrăjitor Voldemort, care i-a ucis pe părinții lui Harry în misiunea sa de a cuceri lumea vrăjitoriei.

De la lansarea primului volum, Harry Potter și piatra filozofală, în 1997, cărțile au câștigat o imensă popularitate și un succes comercial în întreaga lume. Toate cele șapte volume s-au vândut în peste 450 milioane de exemplare, fiind traduse în peste 63 de limbi. A șaptea și ultima carte din seria Harry Potter, Harry Potter și Talismanele Morții, a fost lansată pe data de 21 iulie 2007. Editorii au anunțat un record de 12 milioane de exemplare vândute în Statele Unite ale Americii, pentru prima ediție.

Succesul romanelor sale a făcut-o pe Rowling cea mai bogată scriitoare din istorie. Versiunile în limba engleză ale cărților au fost publicate de către Bloomsbury în Regatul Unit, Scholastic Press în Statele Unite, Allen & Unwin în Australia și Raincoast Books în Canada.

Toate cele șapte volume ale seriei au fost ecranizate de către Warner Bros.

Scrie un comentariu