News

Mattyas, asaltat de pustoaicele de liceu! “Una dintre ele a dezvoltat o obsesie!”

Scris de Administrator

Mattyas este asaltat de fane nu doar in Grecia, ci si in Romania. La un bal de absolvire din Buzau, organizat intr-un hotel de lux, cantaretul a facut furori printre adolescente.

Dupa recitalul de 45 de minute in care a cantat si a dansat alaturi de tupa lui, Mattyas a fost asaltat de fetele din clasa a XII-a, toate imbracate cu rochii de seara elegante, care au vrut sa il pipaie si sa se fotografieze cu el.

Fiecare a incercat sa iasa in evidenta cu cate un detaliu: unele si-au etalat decolteurile, altele au inceput sa ii spuna ca ar vrea sa mearga cu el in Grecia.

“Aflasera , probabil, ca de sase luni nu am o prietena si incercau sa imi atraga atenția! O fata mi-a spus ca are pozele mele salvate la ea pe laptop si ca se uita la ele in fiecare seara.

Si-a pus fotografia mea pe imaginea de fundal a laptopului si se lauda prietenelor sale ca o sa mearga cu mine in Grecia, unde ne vom casatori. Cred ca aceste fete ar trebui sa se concentreze mai degraba la examenele pentru BAC si sa lase aventurile amoroase si visurile pe mai tarziu”, declara Mattyas.

Artistul se pregateste intens pentru Romanian Music Awards, evenimentul de vinery searp de la Craiova. Mattyas repeta zilnic alaturi de echipa sa de dansatori pentru un moment „spectaculos” asupra caruia pastreaza deocamdata secretul: „Pot sa va spun doar atat: totul va fi… Wow! Muzica, dansatori, costume!”, spune Mattyas.

Scrie un comentariu