Stiri externe Style Radar

Măști de protecție pentru mirese

Scris de Ana Kozma

Dacă până nu demult, miresele își accesorizau rochia cu voal și bijuterii, în prezent o pot completa cu o mască de protecție concepută de designeri special pentru ziua cea mare!

Măști de protecție pentru mirese

Normalitatea nu mai este aceeași pe care o știam în urmă cu jumătate de an. Măștile de protecție fac parte din noua „normalitate”, cea pe care o trăim în prezent. Așa că era doar o chestiune de timp până la apariția pe piață a măștilor de protecție pentru mirese.

Asta deoarece sunt mirese care deși își doresc să arate bine în ziua cea mare, vor totodată să fie în siguranță. În plus, trebuie să recunoaștem că, în ultima vreme, măștile au devenit și un fel de accesorii statement.

Mulți au ales în această perioadă să-și amâne nunțile. Dar mai există și cupluri ce nu vor să amâne căsătoria. Așa că o fac respectând noile reglementări. Purtarea măștii de protecție se numără printre normele de siguranță impuse în prezent. Astfel că trebuie cumva integrată în ținuta de nuntă. Iată în continuare câteva modele de măști de protecție pentru mirese.

David’s Bridal – 20 de dolari

Azazie – 7 dolari

BHLDN – 36 de dolari

Etsy – 32 de dolari

Bronx and Banco – 45 de dolari

Susan Alexandra – 70 de dolari

Katie May – 26 de dolari

Cele mai populare măști de protecție de la Hollywood

Scrie un comentariu