Stiri Interne

Nu doar juriul s-a schimbat! Cu ce noutati vine MasterChef incepand cu aceasta toamna

Scris de Administrator

Din septembrie, MasterChef aprinde gustul competitiei intr-un sezon nou cu un numar total de 25 de episoade, difuzate de doua ori pe saptamana, in prime time. Astfel, comparativ cu sezoanele precedente, Pro TV va aduce celor de acasa de doua ori mai mult spectacol, pus pe scena celui mai impresionant reality cooking show din Romania.

masterchef-juriu1

Noul sezon MasterChef a pregatit in premiera probe noi, ingenioase, dar in acelasi timp extrem de solicitante, care vor necesita multa indemanare din partea concurentilor.

Mii de participanti si-au incercat norocul si s-au prezentat la preselectiile din vara, punandu-si in valoare, cum au putut mai bine, veleitatile gastronomice in fata noului juriu. Pe cei mai buni ii vom putea urmari, din toamna, in lupta pentru mult ravnitul sort.

Juriul format din chefii FOA, Adrian Hadean si Patrizia Paglieri, va ridica mingea la fileu concurentilor si ii va provoca intr-un duel al talentului, rezistentei si creativitatii culinare.

Cu o imagine proaspata si un format nou cu mult mai incitant si impredictibil, realizat la cele mai inalte standarde de calitate, MasterChef este pe cale sa schimbe din nou cursul vietilor celor inscrisi in cea mai dura si solicitanta competitie culinara. Cei care vor pasi in bucataria MasterChef, trebuie sa demonstreze ca au idei creative pentru retete de succes, altfel vor fi trimisi acasa fara ezitare.

Concursul, care imbina intr-un mod unic suspansul, emotia si pasiunea fara limite intr-un mix de senzatii si momente coplesitoare, va deveni astfel si mai antrenant.

Pana in prezent, MasterChef a dedicat telespectatorilor trei sezoane in care amatorii de bucatarie au dovedit ca pot fi adevarati artisti culinari si un altul in care vedetele de la noi au lasat lumina reflectoarelor si au trecut in fata plitelor si a cuptoarelor incinse, in editia speciala MasterChef: Proba Celebritatii.

Telespectatorii sunt invitati ss savureze grandoarea show-ului in adevarata lui maiestrie si sa nu rateze niciun episod din cursa pentru titlul de MasterChef.

Scrie un comentariu