Stiri Interne

MasterChef revine la Pro TV. Cine va fi în juriu!

Scris de Ana Kozma

Celebrul cooking show MasterChef revine în curând la Pro TV. Emisiunea se filmează chiar în această perioadă, iar juriul are o componență nouă. Iată cine va analiza preparatele concurenților din noul sezon!

MasterChef revine la Pro TV. Cine va fi în juriu!

Emisiunea de cooking MasterChef revine la Pro TV. Filmările au început deja, iar juriul s-a schimbat. Chef Foa, Chef Joseph Hadad și Chef Radu Dumitrescu vor sta la masa juriului în noul sezon MasterChef.

Dacă primii doi au mai făcut parte din juriul îndrăgitului show culinar, pentru Chef Radu Dumitrescu este o premieră. Nu este însă străin de lumea televiziunii, colaborând în trecut cu Paprika TV.

În etapa preselecțiilor, concurenții trebuie să primească cel puțin două voturi pozitive pentru a ajunge în bucătăria MasterChef.

Chef Joseph Hadad

„Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul MasterChef și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie. Am alături de mine doi colegi de breaslă profesioniști, cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună. Ca în orice competiție, cel mai important este să pui suflet în ceea ce faci. Asta doresc să le transmit tuturor concurenților”, declară Chef Joseph Hadad.

 

View this post on Instagram

 

O postare distribuită de Chef Foa (@florin_scripca)

Chef Foa

„Mă bucur să revin la MasterChef acum. Într-un moment în care pasiunea pentru gătit a cuprins toată România. În ultimul an, am senzația că sunt într-o bucătărie imensă, care fierbe de forfortă să scoată cele mai bune preparate. Sub această presiune descoperi cele mai bune talente. Cam așa cred că va fi noul sezon MasterChef”, adaugă Chef Foa.

Chef Radu Dumitrescu

„Mă bucur să fac parte din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările și deja am întâlnit câțiva oameni mișto, care își urmează pasiunea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile. Sigur că e important să știi să gătești, dar caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar”, este de părere Chef Radu Dumitrescu.

Razvan Fodor a slabit 7 kilograme la MasterChef facand asta in fiecare zi

Scrie un comentariu