Stiri Interne

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au plecat la Antena 1! Ce se va intampla cu MasterChef?

Scris de Administrator

Dupa mutarea la Antena 1 a celor mai temuti chefi din Romania, Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu, reprezentantii Pro Tv anunta ca au demarat deja demersurile necesare pentru a gasi un nou juriu cunoscutei emisiuni „MasterChef”.

masterchef-juriu

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea si Catalin Scaraltescu ingroasa randurile vedetelor ce au parasit postul Pro Tv si s-au mutat la Antena 1. Incepand cu aceasta toamna, cei trei chefi vor juriza cel mai asteptat cooking show al momentului, Hell’s Kitchen – Iadul Bucatarilor!

Se pare insa ca plecarea celor trei nu inseamna sfarsitul „MasterChef”, intrucat reprezentantii Pro Tv anunta ca celebrul show va reincepe din toamna cu un juriu nou-nout.

“Trei noi chefi vor juriza concurentii in cursa pentru mult ravnitul trofeu MasterChef. ProTV a demarat procesul de selectare a noilor jurati in luna mai, din dorinta de a oferi telespectatorilor o editie dinamica, cu un aer proaspat. Numele celor trei chefi ce vor face parte din juriul MasterChef vor fi comunicate in perioada urmatoare”, a declarat pentru paginademedia.ro Alina Bratu, PR Manager Pro Tv.

 

Scrie un comentariu