Stiri Interne

Masina Danei Savuica a intinerit 40 de ani in 40 de zile!

Scris de Administrator

Dana Savuica si-a trecut recent masina printr-un proces de „intinerire”! Si nu este vorba despre orice masina, ci despre un Ford Cortina vintage, pe care tatal ei l-a cumparat din Indonezia in anul 1973. Dupa o reparatie capitala si mai multe „operatii estetice”, masina este acum una nou nouta, gata sa fie condusa pe strazile Capitalei!

dana-savuica-masina1

Masina Danei Savuica a intinerit 40 de ani in doar 40 de zile! Va intrebati cum este posibil? Ei bine, cu ajutorul specialistilor de la Hess Autoconcept, adevarati „medici esteticieni cu puteri magice” atunci cand vine vorba despre masini!

„Magia” s-a intamplat in cadrul emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D! Tatal Danei Savuica a cumparat acest Ford Cortina din Indonezia, in anul 1973, pe cand Dana avea doar 3 ani, astfel incat spectaculoasa masina are o valoare sentimentala de neegalat.

dana-savuica-masina3

Si pentru ca Dana Savuica si-a dorit enorm ca acest automobil sa treaca printr-un proces de transformare si „intinerire”, astfel incat sa o poata conduce mandra pe strazile Bucurestiului, echipa „D-Paparazzi” i-a sarit in ajutor si a facut ca visul ei sa devina realitate.

dana-savuica-masina2

Masina Ford Cortina a  fost „internata” la Hess Autoconcept vreme de 40 de zile, iar specialistii de acolo au supus-o unor reparatii capitale si i-au dat o infatisare nou-nouta si extrem de cool.

La vederea rezultatului, Dana Savuica abia ca si-a mai putut incapea in piele de bucurie si s-a urcat fericita la volanul „noii” sale masini!

Scrie un comentariu