Stiri Interne

Maruta revine maine la Pro Tv si are un studio cu totul nou

Scris de Alexandru Manea

Catalin Maruta revine maine la Pro TV cu un nou sezon al emisiunii sale, “La Maruta”, ce se va desfasura intr-un studio cu totul nou. Iata ce spune prezentatorul.

catalin-maruta

Catalin Maruta revine maine la Pro TV cu un nou sezon al emisiunii sale. “La Maruta” va fi difuzat de luni pana vineri, intre orele 15:00 si 17:00. Show-ul se va derula intr-un decor nou.

„Pentru mine, intrarea in al zecelea an este o performanta pe care o speram, dar imi era greu sa mi-o imaginez in momentul in care am inceput acest proiect. Sunt bucuros ca emisiunea va fi de doua ore, avem mai mult timp sa spunem povesti deosebite, sa aratam imagini exclusive. O noutate, pe care sper ca pubicul o va aprecia, este schimbarea platoului. La ora noua, avem si casa noua. S-a lucrat toata vara la decor, iar incepand de luni vom vedea rezultatul.”, a declarat Catalin Maruta.

Luni, de la ora 15:00, vom putea urmari in exclusivitate imagini de la nunta lui What’s Up cu Simina, un eveniment la care au participat foarte multi artisti din Romania, s-au distrat facand diverse improvizatii si le-au facut urari inedite mirilor.

Emisiunea va continua in prima saptamana cu reportaje despre romanii afectati in cutremurul devastator din Amatrice, Italia. Reporterii La Maruta au reusit sa afle povestile celor plecati la munca in strainatate, cei care au pierdut totul intr-o clipa, si sa ii puna in legatura cu familiile din Romania, parinti si copii ingrijorati si indurerati.

Scrie un comentariu