Stiri Interne

Mărturisiri. Cum era Teo Trandafir la 14 ani!

Scris de Ana Kozma

Astăzi este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România, o femeie echilibrată, inteligentă, un profesionist desăvârșit. Însă iată cum era Teo Trandafir în perioada adolescenței, la vârsta de 14 ani!

Mărturisiri. Cum era Teo Trandafir la 14 ani!

Cu ocazia împlinirii a 14 ani de Kanal D, Teo Trandafir, una dintre vedetele de top ale postului tv, și-a amintit cum era ea în adolescență, la aceeași vârstă de 14 ani!

“La 14 ani eram stresată. Doream să intru la cel mai bun liceu din oraș, ca apoi să intru la facultate. La acel liceu, procentul copiilor care se îndreptau către studii superioare era de 98%. Eram într-o căutare, fierbere, neînțelegere, eu nu înțelegeam pe nimeni și nimeni nu mă înțelegea pe mine. Părinții mei îmi spuneau cuvinte pe care nu le înțelegeam. Nu înțelegeam de ce trebuie să mi se spună atunci ce poduri voi traversa în viață, peste ani”, a declarat Teo Trandafir pentru ziarul Click!.

Vedeta mărturisește că, deși ea se vedea o fire răzvrătită, cei din jurul ei o catalogau drept o fată extrem de cuminte.

„Nu îmi aduc aminte decât că eram foarte apropiată de felul meu de a gândi de acum. Mi-am dat seama după niște scrisori pe care le-am găsit după un sfert de veac. Vorbeam cam cu aceeași oameni cu care vorbesc și astăzi. Eram, după părerea mea, foarte răzvrătită. După părerea celor din jur, eram foarte cuminte. Dar eu nu-mi amintesc așa. Eu îmi amintesc niște <furtuni> pe care probabil n-am știu să le exteriorizez sau nu am vrut”, a mai povestit ea.

Teo Trandafir, dezvăluirile care au atras 1 milion de telespectatori pe Kanal D

Scrie un comentariu