Stiri Interne

Marius Tucă și Jamila, infectați cu coronavirus. Ce au declarat!

Scris de Ana Kozma

Jurnalistul Marius Tucă, dar și Jamila, una dintre cele mai urmărite vloggerițe de cooking din România, au fost infectați cu coronavirus! Iată ce au declarat cei doi!

Marius Tucă și Jamila, infectați cu coronavirus. Ce au declarat!

Dacă Marius Tucă a fost depistat pozitivi cu COVID-19 ieri, Jamila a fost infectată cu temutul virus în urmă cu ceva vreme. Însă abia acum, după ce s-a vindecat, a dezvăluit public acest lucru.

Jurnalistul Marius Tucă a fost testat pozitiv cu coronavirus ieri. Se pare că omul de televiziune este însă asimptomatic. Nu are febră, iar toate analizele arată că plămâni îi funcționează la cote maxime.

Marius Tucă a declarat pentru Aleph News că abia așteaptă să treacă de această încercare și să revină în fața telespectatorilor.

Ce spune Marius Tucă despre infectarea cu coronavirus

„Îmi iubesc profesia, colegii şi spectatorii. Dacă tot nu am avut concediu anul acesta, covidul mi-a creat această oportunitate. Ţineţi aproape, dar nu mai aproape de un metru jumătate”, au fost cuvintele sale.

Și Jamila a luat aseară pe toată lumea prin surprindere, dezvăluind că a fost infectată cu Coronavirus. A făcut această dezvăluire pe pagina sa de Facebook, urmărită de peste 1 milion de oameni.

Jamila a stat în izolare 14 zile, iar ultimele teste au arătat că nu mai este infectată cu temutul virus.

Declarația Jamilei după infectarea cu coronavirus

”Dragii mei, vreau să împărtășesc cu voi un lucru foarte personal despre care mi-e încă foarte greu să vorbesc. Am fost infectată cu virusul SARS-cov-2, adică am avut COVID-19. Imediat ce am aflat s-a instalat panica. Pentru început nu știam cum de tocmai eu m-am infectat.

Am purtat mereu masca și am purtat-o corect, am păstrat distanța socială, nici măcar n-am plecat nicăieri în vacanță anul acesta, tocmai pentru a mă proteja și pentru a-i proteja pe ai mei. Mă simțeam ca într-un vis urat care părea să nu se termine.

A urmat apoi o cursă cu obstacole între telefoane la DSP, controlul zilnic al poliției locale, carantinare pentru soțul și copiii mei, izolare pentru mine. Îmi sărea inima din piept când vedeam pe ecranul telefonului apel de la un număr de fix. Știam că fie e DSP-ul, fie ambulanța. Pe scurt a fost o perioadă extrem de grea pentru mine, iar moralul meu a fost la pământ. Nu am vrut atunci să spun nimănui.

Au știut foarte puține persoane pentru că îmi era groază de ceea ce vor crede ceilalți. Văzusem cu ochii mei hate-ul de care au avut parte alte persoane publice când au anunțat același lucru. Am decis să nu fac public lucrul acesta, însă m-am răzgândit și vă voi spune de ce.

În primul rând am vrut să fac publică infectarea mea pentru că vreau ca oamenii să înțeleagă că nu e o rușine. Orice se poate infecta, iar virusul nu alege. Nu îi tratați pe bolnavii de Covid ca pe niște ciumați pentru că nu e cazul.

După 14 zile nu mai sunt contagioși, deci nu mai pot infecta alți oameni. Apoi am vrut să spun pentru că am văzut că mulți iau în râs acest virus și că mult mai mulți nici măcar nu cred în el.

Speak și Ștefania, testați pentru COVID. Care este rezultatul!

Aș vrea doar să conștientizăm că virusul există, că putem face forme mai ușoare sau mai grave (în cazul nostru au fost ușoare) și că cel mai rău, îi putem infecta și pe cei pe care îi iubim și care pot avea alte boli care le-ar pune în pericol sănătatea.

Din fericire, noi nu am infectat pe nimeni altcineva. Este foarte important să ne protejăm și da, să purtăm masca care a devenit cel mai urât obiect în perioada aceasta. Masca purtată corect ne ajută să nu răspândim virusul, deci să nu-i infectăm și pe alții.

Și pentru că sunt o persoană sinceră, și nu v-am mințit niciodată, aveți și dovada infectării mele, testul care a ieșit pozitiv. În test veți citi «detectabil» adică virusul a fost detectat în organismul meu. În comentarii îl voi pune și pe cel pe care l-am refăcut la 14 zile și care este negativ, adică «nedetectabil».

Voi reveni cu un clip în care voi povesti în detaliu tot ce s-a întâmplat și cum a fost pentru mine toată această experiență pe care mi-o voi aminti toată viața. Până atunci, rămâneți sănătoși și aveți grijă de voi!”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Scrie un comentariu