Stiri Interne Vedete

Marius Teicu trece prin momente cumplite. FIica sa are nevoie urgenta de sange!

Scris de Alexandru Manea

Marius Teicu trece prin momente cumplite. Fiica sa este internata in spital si are nevoie de sange in lupta sa cu o boala crunta. Patricia, fiica compozitorului, a cerut ajutor pe retelele de socializare pentru a supravietui.

Marius Teicu

Marius Teicu traverseaza cea mai grea perioada a vietii sale. Celebrul compozitor sufera alaturi de fiica sa care are nevoie de sange dupa ce a fost diagnosticata cu o boala extrem de grava in urma cu doar cateva luni, iar recent a fost internata la Spitalul Fundeni.

Patricia fiica Marius Teicu

Mama a doi copii, Patricia este hotarata sa se lupte sa invinga aceasta boala, asa ca a cerut ajutorul prietenilor pentru a suplini lipsurile din sistemul medical romanesc. Apelul ei a fost lansat pe Facebook si a avut efect imediat.

„Dragi prieteni, am nevoie de ajutorul vostru, mai precis de sânge. Trebuie să fac zilele astea transfuzie de sânge urgent, însă grupa A pozitiv este în criză pe „piata”, aşa că apelez la ajutorul vostru, dacă puteţi să donaţi pentru mine. E nevoie de sânge grupa A pozitiv (Rh pozitiv) si să specificati ca donaţi pentru mine. Vă mulţumesc şi… I need your blood!”, a scris Patricia.

Marius Teicu si nepoata sa

Patricia are alaturi intreaga familie, dar si zeci de prieteni care au donat sange special pentru ea pana acum. Este insa doar primul pas pentru vindecare.

„Dragi prieteni, vă mulţumesc din toată inima pentru tot ce aţi făcut şi faceţi. E incredibil. Am primit tot ce trebuia pentru acum. Urmează să mai primesc la nevoie (face parte din tratament) şi datorită vouă voi avea tot ce trebuie de fiecare dată când va fi cazul. Sunt bine şi urmez cuminte tratamentul să mă fac bine de tot şi…vă mulţumesc de o mie de ori”, a mai scris fiica lui Marius Țeicu pe Facebook.

Batalia ei nu se opreste insa aici. Patricia ramane internata in spital si este posibil sa aiba nevoie de transfuzii de sange in continuare, scrie Click. Tatal acesteia, compozitorul Marius Teicu, ii este alaturi si o viziteaza in fiecare zi.

Scrie un comentariu