Stiri Interne

Ca in vremurile bune! Marius Nedelcu si Adrian Sina, din nou impreuna in muzica!

Scris de Administrator

Daca pana in 2008 au fost colegi in trupa Akcent, acum a venit vremea ca Marius Nedelcu si Adrian Sina sa colaboreze din nou in plan muzical. Iata cum s-a intamplat acest lucru!

marius-nedelcu-adrian-sina

Marius Nedelcu si Adrian Sina au fost candva colegi in trupa fenomen Akcent. Asta pana in 2008, cand cel de-al doilea a hotarat sa paraseasca formula care l-a consacrat si sa porneasca pe propriul sau drum. Iata insa ca viata i-a adus din nou impreuna, de data aceasta sub forma de producator muzical si artist.

marius-nedelcu-lifeline

Marius Nedelcu a lansat de curand un nou single a carui muzica a fost compusa chiar de fostul sau coleg, Adrian Sina. Piesa se numeste „Lifeline” si spune povestea unui barbat care sufera din cauza despartirii de femeia iubita.

Noul single a fost lansat de Marius Nedelcu la finele lunii trecute, dupa o buna perioada de timp in care a lasat muzica de-o parte si s-a concentrat exclusiv pe cea de-a doua lui mare pasiune, fitness-ul. Mai exact, cariera de succes pe care in timp si-a dezvoltat-o la celebra companie World Class.

Scrie un comentariu