Evenimente Stiri Interne

Marius Moga s-a insurat cu iubita gravida

Scris de Alexandru Manea

Marius Moga s-a insurat cu iubita gravida. Compozitorul si Bianca Lapuste au avut cununia civila in mare secret la Alba Iulia pentru ca apoi sa petreaca intr-un dom construit de tatal acestuia.

marius-moga-bianca-cununie

Marius Moga s-a insurat cu Bianca Lapuste. Cei doi viitori parinti au fost cununati civil la Alba Iulia de primarul orasului, in cadru restrans.

Dupa semnarea actelor, cei doi soti au petrecut alaturi de invitati intr-un dom construit de tatal lui Moga. Este vorba de o constructie cu acoperis sferic, ca o locuinta din gheata a eschimosilor, un dom gerodezic despre care se crede ca ar atrage energii pozitive.

dom-marius-moga

La petrecere au luat parte si Catalin Maruta, fara sotia lui, Andra, artista fiind aproape de termenul nasterii, precum si artistii de la DeMoga.

marius-moga-cununie-dom

Bianca, gravida in sapte luni, a purtat o rochie roz piersica si coronita de flori pe cap, iar marius pantaloni crem si camasa alba.

marius-moga-cu-iubita-gravida

Marius Moga si Bianca Lapuste vor deveni pentru prima data parinti in luna septembrie. In curand, vila lor din Cernica va fi gata si cei doi vitori parinti se vor putea muta, alaturi de copil, in spatioasa locuinta.

Scrie un comentariu