Stiri Interne

Cum a ajuns Marius Moga sa se bucure de publicitate gratuita „pe barba” Conchitei Wurst

Scris de Administrator

Dupa ce Antonia a postat in urma cu ceva vreme, pe contul ei de Instagram, o fotografie haioasa prin care asemana piesa „Pe barba mea” a lui Marius Moga cu Conchita Wurst, controversata castigatoare a Eurovisionului de anul acesta, Moga spune ca acest lucru il amuza si nu face altceva decat sa ii aduca publicitate gratuita!

moga-conchita-d-paparazzi

Intr-o postare recenta pe un site de socializare, Antonia a sugerat, cu ajutorul unei fotografii, ca melodia lui Marius Moga, “Pe barba mea”, are legatura cu Conchita Wurst, celebra “femeie cu barba”.

Reporterii emisiunii “D-Paparazzi” i-au solicitat interpretului si compozitorului Marius Moga o opinie despre cum vede el asocierea intre piesa sa si castigatoarea editiei Eurovision 2014.

moga-conchita-d-paparazz1

“Ma bucur de marketing gratis! Acea postare o percep ca pe ceva amuzant. Piesa a fost compusa acum un an, iar femeia sau barbatul acela a castigat Eurovisionul in urma cu o luna. Cred ca este o coincidenta menita sa atraga atentia asupra piesei, care are un mesaj important: nu va lasati pacaliti de batjocura(…) Si femeile pot fi pe barba lor”, a povestit Marius Moga.

moga-conchita-d-paparazz2

Duminica, de la ora 21.30, la Kanal D, in emisiunea “D-Paparazzi”, prezentata de Adelina Pestritu, veti putea urmari si alte subiecte incendiare!

Scrie un comentariu