Stiri Interne

Marius Moga face nunta si botezul in acelasi timp?

Scris de Alexandru Manea

Marius Moga face nunta si botezul in acelasi timp, se pare. Artistul isi va crestina fetita, ajunsa deja la varsta de 6 luni, in curand, ocazie cu care se va si cununa religios cu sotia lui, Bianca Lapuste.

marius-moga-nunta

Marius Moga s-a casatorit civil cu Bianca Lapuste in vara anului trecut, pe cand aceasta era deja insarcinata. Cei doi au devenit parinti in luna octombrie, insa nu au apucat pana acum sa isi crestineze fetita. Fie nedorind sa faca botezul in anotimpul rece, fie ca au dorit sa respecte postul Pastelui, care dureaza pana la 1 mai.

Prin urmare, vor avea ocazia sa organizeze botezul abia la sfarsitul lunii mai sau pe parcursul verii. Tot atunci este posibil sa se si cunune religios, pentru a respecta regulile bisericesti si a fi acceptati de Dumnezeu drept sot si sotie inainte de a o boteza pe micuta Maria.

bianca-marius-moga-fetita-basma

Primele imagini cu copilul lui Marius Moga

Nu se stie insa data cand vor avera loc aceste evenimente, Moga dorindu-si discretie. Nici macar parintii lui nu stiu, cel putin asa declarand pentru Click: ”Noi aflam ultimii cand se intampla cate ceva. Marius nu ne-a spus nimic despre botez, nunta, dar cred ca o sa ne surprinda ca si la cununie”.

marius-moga-bianca-nunta

La aceste evenimente, Moga va purta haine recomandate de stilistul Adina Buzatu. ”Il imbrac pe Marius de 6-7 ani, a purtat sute de tinute de la mine, numarul papioanelor le-am pierdut. Este un impatimit al acestui accesoriu, dinainte ca el sa fie la moda. Depinde foarte mult de locatia pe care o va alege pentru eveniment, pentru ca tinuta se adapteaza stilului petrecerii, locatiei, invitatilor.

marius-moga-bianca-iubita

Spre exemplu, la cununia civila a avut o tinuta lejera, pentru ca s-a desfasurat acasa. A purtat o camasa alba, din tesatura fina, pantaloni eleganti, dar fara papion. Daca evenimentul il va face intr-un hotel luxos, trebuie un smoking negru, camasa alba si papion negru. Daca vrea la piscina, atunci trebuie ceva varatic, lejer, dar in acelasi timp elegant. Este un barbat cu o inaltime medie, dar având in vedere ca este suplu, acest lucru nu il dezavantajeaza”, a declarat Adina Buzatu.

Scrie un comentariu