News

Cea mai eleganta de la Cannes 2013!

Scris de Christian Stan

In cele 10 zile de Festival, la Cannes, s-au perindat pe covorul rosu cele mai elegante femei din lume. In topul criticilor de moda se afla prezenta actritei din imagine, intr-o rochie alba imaculata, cu spatele gol.

guess-who

marion-3

Marion Cottilard a pasit pe covorul rosu, aseara la Cannes, intr-o superba rochie alba creatie a brandului Christian Dior si repede s-a clasat in topul celor mai bine imbracate actrite prezente in acest an la celebrul Festival.

marion-cottilard

Marion a fost prezenta la premiera peliculei „The Immigrant”, in care joaca rolul principal alaturi de Joaquin Phoenix si Jeremy Renner.

Actiunea filmului este plasata la inceputul secolului XX cand doua surori din Polonia, Eva si Magda emigreaza la New York in cautarea unei vieti mai bune. Dupa ce Magda este retinuta la intrarea in Statele Unite pentru ca este bolnava, Ewa (jucata magistral de Cotillard) este nevoita sa se descurce de una singura intr-o tara care nu o primeste cu bratele deschise.

Filmul s-a bucurat de review-uri senzationale, iar cei de la The Hollywood Reporter sunt ferm convinsi ca actrita franceza are sanse mari pentru un premiu Oscar, anul viitor. Marion Cottilard a castigat Oscarul in anul 2008, pentru rolul principal din pelicula „La Vie En Rose”.

Scrie un comentariu