News Stiri externe

Marion Cotillard sustine ca nu este „cealalta femeie”

Scris de Christian Stan

Marion Cotillard a fost prinsa la mijloc in uriasul scandal de divort dintre Angelina Jolie si Brad Pitt, aceasta jucand alaturi de Brad in drama „Allied”, care va avea premiera in luna noiembrie. Aceasta neaga acuzatiile cum ca ar fi avut o aventura cu actorul american.

marion-cotillard

Apropiatii Angelinei Jolie sustin ca principalul motiv al divortului este indifelitatea lui Brad Pitt, acesta inselandu-o cu actrita franceza Marion Cotillard in timpul filmarilor la pelicula „Allied”. Se pare ca istoria astfel se repeta, iar Angelina are parte de aceeasi lovitura pe care a avut-o, in anul 2004, si Jennifer Aniston.

Jennifer si Brad erau casatoriti in timp ce Angelina si Brad filmau de zor la pelicula „Mr and Mrs Smith”, timp in care chimia de pe ecran s-a transformat intr-o veritabila poveste de amor in viata reala.

Marion Cotillard, care este intr-o relatie cu actorul Guillame Canet inca din anul 2007 (cei doi au impreuna un fiu pe care il cheama Marcel), s-a grabit sa nege zvonurile ca ar fi „cealalta femeie” si s-a declarat „devastata” de cele speculate de presa americana.

Pe de alta parte, regizorul peliculei „Allied” a sustinut intr-un interviu faptul ca Brad si Marion au avut o „chimie speciala” in timpul filmarilor la aceasta pelicula, care va avea premiera in luna noiembrie.

In acelasi timp cu scandalul de divort, studiourile Paramount au facut deja public trailerul filmului, acolo unde Brad si Marion se saruta patimas.

Scrie un comentariu