News

Marioara Murarescu nu mai vrea sa lupte cu cancerul! Boala ii macina glanda tiroida!

Scris de Alexandru Manea

Marioara Murarescu, realizatoarea de televiziune care a promovat in ultimii patruzeci de ani folclorul romanesc, a reusit sa invinga cancerul la san, in urma cu patru ani, insa boala a recidivat si s-a declansat in zona tiroidei.

Realizatoarea de emisiuni folclorice de la TVR, Marioara Murarescu, se confrunta din nou cu mari probleme de sanatate. Cancerul a recidivat si se extinde in prezent in zona tiroidei.

In urma cu cinci ani, vedeta de televiziune a fost diagnosticata cu cancer la san, iar in 2008 a urmat un tratament cu citostatice.

In urma operatiei si a tratamentului, a invins boala. Nu pentru mult timp insa. Anul trecut, a fost diagnosticata din nou cu cancer, de aceasta data la glanda tiroida.

Marioara Murarescu sustine ca de aceasta data nu mai vrea sa urmeze niciun tratament si nici sa stea in spitale ciu doar sa se bucure, atat cat se poate, de clipele petrecute alaturi de familia ei. 

“Nu mai vreau sa aud de tratamente, de citostatice. Sunt satula. Vreau sa ma bucur de familia mea, de nepot, de toti cei dragi. Am petrecut prea mult timp prin spitale. Am fost puternica toata viata mea, dar la un moment dat te lasa curajul, vointa, nu mai ai motivatia necesara pentru a continua”, a declarat ea pentru Libertatea.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu