News

Nu a mai fost „salvat de clopotel”! Mario Lopez a ajuns la altar alaturi de iubita lui, Courtney Mazza!

Scris de Christian Stan

Mario Lopez din „Salvati de Clopotel” s-a casatorit sambata cu Courtney Mazza, cu care are o relatie de mai bine de cinci ani. In urma cu doi ani, Mario si Courtney au devenit parintii unei fetite, Gia. Petrecerea de nunta a avut loc intr-o vila din Mexic ce apartine unui producator de la Hollywood.

Slater nu a mai fost „salvat de clopotel” si a spus DA in fata preotului atunci cand a fost intrebat daca o ia de nevasta pe Courtney Mazza, femeia cu isi imparte viata de mai bine de cinci ani.

Ceremonia a fost gazduita de o vila privata din Mexic, iar la petrecere au luat parte in jur de 150 de persoane, printre care si buna prietena a lui Mario Lopez, Eva Longoria.

Fiica lui Mario si a lui Courtney, in varsta de doar doi ani, a jucat si ea un rol important in cadrul ceremoniei, aceasta mergand in fata mamei sale spre Altar, aruncand flori dintr-un cosulet.

Mario si Courtney s-au logodit anul trecut de Revelion, in timpul unei vacante in Mexic, Mario surprinzandu-si iubita cu un inel de logodna in valoare de 80.000 de dolari.

Nunta a fost filmata si va face subiectul unei emisiuni de doua ore, ce va fi difuzata pe 8 decembrie pe postul de televiziune TLC.

Scrie un comentariu