Stiri Interne

Aerul de Breaza sa fie secretul? Marina Voica arata incredibil de bine la 78 de ani!

Scris de Alexandru Manea

Una din artistele cu cea mai longeviva cariera muzicala din Romania se mentine incredibil de bine desi tocmai a implinit 78 de ani. Marina Voica dovedeste tonus de invidiat si o silueta ca a unei pustoaice. Iata cum spune ca se ingrijeste.

marina-voica-78-ani

Cine o vede pe Marina Voica nu ii vine sa creada ca artista a implinit 78 de ani. Este energica, are o silueta de invidiat, imbraca haine tineresti si are o pofta de viata contagioasa.

Cantareata locuieste singura, de ani buni, intr-o casa din Breaza, localitatea unde se spune ca ar fi cel mai curat aer din Romania, ii place sa faca sport, mananca sanatos si ingrijeste cu drag plantele din gradina.

marina-voica-acum

Ea marturiseste ca nu a apelat la artificii estetice pentru a da „timpul inapoi”, ci se bazeaza doar pe un stil de viata echilibrat. Fuge de sedentarism si incearca sa faca miscare zilnic atat de mult cat poate.

Desi este laudata pentru modul in care se intretine, artista declara ca nu s-a considerat niciodata o femeie frumoasa.


“Eu am avut toata viata complexe, nu m-am considerat o femeie frumoasa. Mi s-a spus de atatea ori ca sunt fermecatoare, am apreciat asta. O femeie completa, care este si frumoasa si desteapta, este Andreea Marin. Ea intruneste toate calitatile!”, a spus Marina Voica pentru CANCAN.ro.

Scrie un comentariu