Stiri externe Video

Marii artisti ai lumii, concerte caritabile de acasa pentru a sprijini lupta impotriva Coronavirus

Scris de Ana Kozma

O parte din marii artisti ai lumii au facut echipa cu Organizatia Mondiala a Sanatatii si sustin concerte caritabile, de acasa, pentru a sprijini lupta impotriva temutului Coronavirus.

Marii artisti ai lumii, concerte caritabile de acasa pentru a sprijini lupta impotriva Coronavirus

Vedetele lupta cum pot impotriva noului Coronavirus. Mai multe celebritati, printre care Jennifer Hudson, H.E.R., Anne-Marie si Jojo au facut echipa cu Organizatia Mondiala a Sanatatii. Cum? Sustin concerte caritabile, de acasa, pentru a ridica moralul fanilor in aceste vremuri nu tocmai usoare.

Jennifer Hudson a interpretat live, pentru internauti, piesa Hallelujah. I-a incurajat pe urmaritorii ei sa se roage in aceasta perioada si sa tina strans legatura cu cei dragi prin intermediul aplicatiilor de video call.

De asemenea, Jennifer Hudson le-a mai cantat fanilor piesa A Change Is Gonna Come a lui Sam Cooke. Le-a promis ca va mai sustine astfel de concerte online, de acasa.

Internautii au avut parte si de o reprezentatie acustica semnata H.E.R. aceasta a cantat piesa Best Part si a vorbit despre cum ne poate natura vindeca in aceasta perioada de criza. Dar si despre faptul ca muzica aduce oamenii impreuna.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

😏

O postare distribuită de J O E J O N A S (@joejonas) pe

Joe Jonas a intrat si el live cu fanii, facand pe DJ-ul pentru ei. Deja de cateva saptamani, staruri precum Chris Martin, Keith Urban si John Legend canta de acasa, pe internet, pentru fani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Chris played a mini gig at home earlier today on IG Live. @glblctzn @WHO @JohnLegend #TogetherAtHome

O postare distribuită de Coldplay🌙☀️ (@coldplay) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#InstaBand

O postare distribuită de Keith Urban (@keithurban) pe

Pe langa a ridica moralul oamenilor cu aceste reprezentatii, vedetele incearca sa stranga bani pentru diferite organizatii caritabile.

Toate vedetele depistate cu Coronavirus

Scrie un comentariu