Stiri externe

Mariah Carey, obraznica pe scena! Vezi ce rochie provocatoare a purtat!

Scris de Christian Stan

Mariah Carey a fost invitata sa cante o piesa la un eveniment desfasurat la un teatru din Washington, iar cantareata a tinut ca momentul ei sa nu treaca neobservat. Mariah a imbracat o rochie tare decoltata, sanii ei fiind la un pas de a se „revarsa” in ochii tuturor.

mariah-carey

Mariah Carey a fost invitata sa cante o piesa la BET Honours, de la teatrul Warner din Washington, un eveniment organizat in cinstea persoanelor de culoare ce activeaza cu succes in domenii precum muzica, literatura cultura sau educatie.

mariah-carey2

Mimi a cantat o piesa la acest eveniment, fiind urcata pe un pian urias, iar cantareata a tinut sa atraga atentia printr-o rochie foarte provocatoare, care ii punea in evidenta sanii uriasi. Rochia ei a fost realizata la comanda de designerul Rubin Singer.

In urma cu doar cateva luni, Mariah Carey tinea prima pagina a ziarelor prin faptul ca a acceptat suma  de 1 milion de dolari pentru a sustine un concert pentru dictatorul din Angola.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu