News

Schimbari majore la American Idol! Divele Mariah Carey si Nicki Minaj si-au anuntat plecarea dupa doar un sezon!

Scris de Christian Stan

Mariah Carey si Nicki Minaj parasesc concursul „American Idol” dupa doar un sezon. Al 12 sezon al emisiunii a cunoscut cele mai mici cifre de rating, audienta scazand cu aproximativ 34% si ajungand la „doar” 22 de milioane de personae pe episod.

mariah-nicki

Mariah Carey si Nicki Minaj si-au anuntat plecarea de la „American Idol”, iar acest lucru se intampla dupa doar un sezon. Cele doua dive, care au fost la cutite in timpul filmarilor, au anuntat ca sunt foarte ocupate cu proiecte profesionale ce le impiedica sa-si continue activitatea in televiziune.

Mariah Carey, care a primit 18 milioane de dolari pentru a fi membru al juriului, a anuntat ca pregateste un turneu mondial avand in vedere succesul piesei „Beautiful”, care este No 1 acum in 30 de tari.

Randy Jackson, cel mai vechi membru al juriului, si-a anuntat si el plecarea din show si nu este sigur daca Keith Urban, sotul lui Nicole Kidman, va mai ramane sau nu.

Se zvoneste ca producatorii incearca s-o aduca la masa juriului pe Jennifer Lopez, care tocmai a parasit „American Idol” sezonul trecut, aceasta fiind ocupata cu lansarea unui nou album.

Scrie un comentariu