Stiri externe

S-a aflat cauza divortului! Mariah Carey a fost inselata de Nick Cannon!

Scris de Christian Stan

Mariah Carey si Nick Cannon au intentat divort in urma cu doua luni, insa niciunul dintre ei nu a facut o referire expresa la cauza separarii dupa sase ani de mariaj. In cadrul unui concert sustinut sambata seara, Mariah a lasat sa se inteleaga ca a fost inselata de Nick.

mariah-nick

„Stiu ca m-ai inselat, nenorocitule”, este prima declaratie pe care Mariah Carey o face in urma divortului ei de Nick Canon. In timp ce canta piesa „Don’t Explain” a lui Billy Holliday in timpul unui concert de sambata seara, Mariah a inlocuit unul dintre versuri cu sintagma anterioara. Este prima declaratie pe care Mariah o face in cele doua luni de la intentarea divortului, alimentand astfel zvonurile ca Nick este un Casanova.

Conform altor speculatii,  Nick s-a saturat de minciunile lui Mariah Carey, de aerele ei de diva si s-a suparat foc cand diva pop a facut un avort fara stirea lui. Cu toate ca celebrul cuplu si-a anuntat divortul abia in luna august, se pare ca Nick si Mariah nu mai dormeau in acelasi pat de mai bine de sase luni.

In toata aceasta perioada, Nick nu a stat degeaba si are deja o noua iubita cu care a iesit la rampa. Noua cucerire a vedetei de televiziune este modelul Jasmine Sanders, in varsta de 23 de ani, care pare sosia lui Mariah Carey. Modelul preferat al lui Ralph Lauren a realizat in aceasta vara o sedinta foto similara cu cea a lui Mariah de pe coperta ultimului ei album.

Nick si Jasmine s-au intalnit in luna iulie la o petrecere din Malibu, iar acesta este atat de amorezat de Sanders incat s-a oferit sa-i plateasca acesteia chiria apartamentului ei din Los Angeles.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu