Stiri externe

S-a aflat cauza divortului! Mariah Carey a fost inselata de Nick Cannon!

Scris de Christian Stan

Mariah Carey si Nick Cannon au intentat divort in urma cu doua luni, insa niciunul dintre ei nu a facut o referire expresa la cauza separarii dupa sase ani de mariaj. In cadrul unui concert sustinut sambata seara, Mariah a lasat sa se inteleaga ca a fost inselata de Nick.

mariah-nick

„Stiu ca m-ai inselat, nenorocitule”, este prima declaratie pe care Mariah Carey o face in urma divortului ei de Nick Canon. In timp ce canta piesa „Don’t Explain” a lui Billy Holliday in timpul unui concert de sambata seara, Mariah a inlocuit unul dintre versuri cu sintagma anterioara. Este prima declaratie pe care Mariah o face in cele doua luni de la intentarea divortului, alimentand astfel zvonurile ca Nick este un Casanova.

Conform altor speculatii,  Nick s-a saturat de minciunile lui Mariah Carey, de aerele ei de diva si s-a suparat foc cand diva pop a facut un avort fara stirea lui. Cu toate ca celebrul cuplu si-a anuntat divortul abia in luna august, se pare ca Nick si Mariah nu mai dormeau in acelasi pat de mai bine de sase luni.

In toata aceasta perioada, Nick nu a stat degeaba si are deja o noua iubita cu care a iesit la rampa. Noua cucerire a vedetei de televiziune este modelul Jasmine Sanders, in varsta de 23 de ani, care pare sosia lui Mariah Carey. Modelul preferat al lui Ralph Lauren a realizat in aceasta vara o sedinta foto similara cu cea a lui Mariah de pe coperta ultimului ei album.

Nick si Jasmine s-au intalnit in luna iulie la o petrecere din Malibu, iar acesta este atat de amorezat de Sanders incat s-a oferit sa-i plateasca acesteia chiria apartamentului ei din Los Angeles.

Scrie un comentariu