Stiri externe

Mariah Carey este bipolara! Ce face ca sa se vindece!

Scris de Administrator

Mariah Carey a vorbit deschis, pentru prima data, despre lupta ei cu tulburarea bipolara de tip II. In prezent, cantareata urmeaza un tratament medical despre care spune ca o ajuta sa se simta bine.

Mariah a fost diagnosticata cu tulburare bipolara de tip II in 2001, dupa o cadere fizica si emotionala. Ani de zile a refuzat sa accepte ca sufera de aceasta boala si s-a temut ca lumea sa nu afle.

Ea a spus: „Nu am vrut sa cred… Pana de curand am trait in negare si izolare si cu frica constanta ca lumea ar putea afla despre asta. Era o povara prea greu de purtat si pur si simplu nu mai puteam face fata. Am cautat si am primit tratament.”.

Aceasta boala implica episoade de depresie si hipomanie (iritabilitate, insomnie si hiperactivitate). Tulburarea bipolara este de doua feluri – tip I si tip II. Cea de tip II, de care sufera Mariah, este o forma mai “usoara”, care nu duce la episoade si manifestari maniacale.

Mariah a spus ca tratamentul a venit dupa „cel mai greu an prin care am trecut”. La 48 de ani, mama gemenilor in varsta de sase ani, Marocan si Monroe, din casatoria cu Nick Cannon, declara ca este increzatoare in ceea ce priveste viitorul.

“Acum iau medicamente care par a fi destul de bune. Nu ma fac sa ma simt prea obosita sau ceva de genul asta. Gasirea unui echilibru este cel mai important lucru. Foarte multa vreme am crezut ca am o tulburare severa a somnului. Se pare ca traiesc o forma de manie. Cred ca episoadele mele depresive s-au caracterizat printr-o energie foarte scazuta. M-am simtit atat de singura si trista.”, explica diva pop.

#latergram #HappyEaster #egghunting #demkids 🐰

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Mariah Carey, din nou slaba dupa ce si-a operat stomacul

Caderea psihica din 2001, a fost cauzata de presiunea semnarii unui contract in valoare de multe milioane de dolari cu Virgin Records, dar si de despartirea de Luis Miguel. A fost cea mai serioasa relatie a cantaretei, de la casnicia esuata cu seful Sony Music, Tommy Mottola. In acelasi timp, singleul ei Loverboy nu a fost bine primit de public, iar primul ei film, Glitter, a fost un dezastru de box office.

Scrie un comentariu