News

Mariah Carey, diva si acasa? Afla daca schimba sau nu scutecele copiilor!

Scris de Christian Stan

Nick Cannon, sotul lui Mariah Carey, a stat de vorba cu Anderson Cooper despre viata de familie. Acesta nu s-a ferit sa declare ca barbatilor adevarati nu le este teama de schimbat scutece, cu atat mai mult cu cat Mariah Carey este diva si acasa.

S-a dus faima despre Mariah Carey ca este diva divelor, iar toata lumea era curioasa sa afle daca pretiozitatea se manifesta si in viata de zi cu zi. Sotul ei, Nick Cannon, i-a marturisit lui Anderson Cooper ca sotia lui este o diva veritabila chiar si acasa, astfel ca el este cel care a fost responsabil cu schimbarea scutecelor celor doi gemeni, Monroe si Maroccan, acum in varsta de 18 luni.

„Sunt vremuri frumoase. Acum copiii sunt mai mari si alearga toata ziua prin casa. Noi ii urmarim si ne jucam cu ei, insa cum sotia mea este o veritabila diva si acasa mie imi revine mai mult responsabilitatea de a ma juca cu ei”, declara Nick Cannon.

„Tot eu am fost si responsabil cu schimbarea scutecelor. Nu stiu cum s-a facut, insa am ajuns sa fac asta mai des decat Mariah. Barbatii adevarati insa schimba si scutece. Mi-am pus manusi si m-am apucat de treaba. Nu este un lucru atat de complicat”, declara Nick Cannon.

Scrie un comentariu