News

Mariah Carey, discurs emotionant despre Whitney Houston! VIDEO

Scris de Administrator

Mariah Carey a urcat pe scena premiilor Grammy si a tinut un discurs emotionant despre regretata artista Whitney Houston. Cantareata a vorbit despre prima lor intalnire si despre cat de mult ii lipseste prietena ei

O fotografie alb-negru cu Whitney Houston a aparut pe un ecran de pe scena de la BET Awards, iar publicul a ramas impresionat si extrem de tacut pana cand Mariah Carey a aparut pe scena, cu lacrimi in ochi.

Mariah, care a lucrat multa vreme alaturi de Whitney si cu care avea o prietenie foarte stransa, i-a adus un omagiu regretatei artiste. Ea a vorbit despre prima intalnire cu Whitney Houston, in culisele premiilor Grammy.

„Prima data cand i-am auzit vocea lui Whitney, am ramas marcata, la fel ca si intreaga lume. Am ramas uimita de puterea din vocea ei, de tonul si abilitatea de a canta orice nota cu pasiune si emotie”, a spus Carey.

„Am ajuns sa ne cunoastem ca si persoane, nu ca si dive. Poate uneori ajungeam sa ne comportam ca niste dive, dar era doar de amuzament”, a povestit Mariah Carey.

Ultima data cand cantareata a vazut-o pe Whitney Houston a fost exact in urma cu un an, in Londra. „Mi-e dor de prietena mea. Mi-e dor sa ii aud vocea si rasul. Insa vom avea intotdeauna muzica ei”.

Scrie un comentariu