2 Principale Stiri externe

Decolteul care a facut furori in noaptea de Revelion

Scris de Administrator

O indragita artista a facut furori cu decolteul ei generos in noaptea de Revelion. Este vorba despre Mariah Carey, care l-a fascinat de-a dreptul pe sotul ei, Nick Cannon, acesta neputand sa-si ia ochii de la bustul impresionant al divei.

mariah-carey-revelion1

In vreme ce restul americanilor au fost ocupati sa admire impresionanta sarbatorire a Revelionului din Times Square (New York), Nick Cannon a fost de-a dreptul absorbit de bustul proeminent al sotiei sale, Mariah Carey, pus in valoare de o rochie cu un decolteu mai mult decat generos.

mariah-carey-revelion

Momentul in care Nick privea fascinant la decolteul artistei a fost imortalizat, iar fotografia a fost postata de Mariah Carey pe Instagram.

mariah-carey-revelion3

Mariah a purtat, in noaptea dintre ani, o rochie alba cu cristale si un decolteu extrem de adanc. Diva si-a accesorizat tinuta cu o pereche de manusi albe, satinate si un colier cu diamante.

mariah-carey-revelion2

Nici copiii celor doi nu au ratat ocazia de a purta tinute extrem de elegante. In vreme ce micutul Moroccan a afisat un costum accesorizat cu papion, Monroe a stralucit intr-o rochita de printesa.

Scrie un comentariu