Stiri externe

Mariah Carey, de la o singura pereche de incaltari la o colectie de pantofi ce valoreaza mai mult decat o vila de lux!

Scris de Administrator

Daca, inainte de a deveni celebra, Mariah Carey avea o singura pereche de pantofi, pe care ii purta indiferent de anotimp, astazi lucrurile stau cu totul altfel! Diva are o colectie impresionanta de incaltari de lux carora le-a dedicat o intreaga camera din resedinta ei!

mariah-carey

Unul dintre multele avantaje pe care le au vedetele sunt dressing-urile de-a dreptul impresionante, ticsite cu haine si accesorii ce valoreaza poate mai mult decat o casa! Zilele trecute, Mariah Carey si-a prezentat public camera favorita din casa pe care o are in New York: o incapere spatioasa in care isi tine pantofii!

mariah-carey-pantofi

Spectaculoasele incaltari sunt asezate ordonat pe niste rafturi imense si, din fotografia postata de Mariah Carey pe Instagram, se poate observa ca pe un singur perete se regasesc peste 80 de perechi de pantofi si sandale si in jur de 20 de perechi de cizme!

De asemenea, este foarte usor pentru oricine sa deduca faptul ca Mariah Carey adora auriul, cel putin atunci cand vine vorba despre incaltaminte!

??????????????????????????????????????????????????????????????

Artista nu a dus insa intotdeauna o viata de huzur! Inainte de a deveni faimoasa, avea resurse financiare extrem de limitate si o singura pereche de pantofi pe care spune ca ii pastreaza drept amintire a acelor vremuri.

Scrie un comentariu