News

Mariah Carey, acuzata ca a facut playback la BET AWARDS 2013!

Scris de Christian Stan

Prestatia lui Mariah Carey de la BET Awards 2013 s-a lasat cu numeroase critici din partea fanilor, care au acuzat-o pe artista ca a facut playback.

mariah2
Mariah Carey s-a numarat printre artistii care au cantat aseara la BET Awards 2013, eveniment musical organizat la Los Angeles, ajuns acum la editia cu nr 13.

Mariah Carey a urcat pe scena alaturi de Miguel pentru a interpreta o varianta noua a hitului „Beautiful”, care domina clasamentele musicale din intreaga lume. Prestatia ei muzicala a fost insa intens criticata de fanii ei de pe Twitter, care au considerat ca prestatia ei nu a fost LIVE.

Este a doua acuzatie de playback pentru Mimi, dupa aparitia ei de luna trecuta de la „American Idol”.

Mariah Carey si-a surprins fanii din intreaga lume dupa ce a anuntat ca a decis sa amane lansarea celui de-al 14-lea album de studio, care trebuia sa ajunga in magazine pe 23 iulie.

Mariah Carey a anuntat zilele trecute ca a luat aceasta hotarare pentru ca doreste sa le ofere fanilor un album perfect. Nu s-a comunicat o data ulterioara a lansarii albumului, Mariah inregistrand in continuare noi piese pentru discul ce va avea numele „The Art of Letting Go”.

Pentru a indulci asteptarea, Mimi le-a oferit fanilor doua noi remixuri la piesa „Beautiful”. Unul dintre ele este special gandit pentru comunitatea latino, iar Mariah canta in spaniola. Pana si titlul piesei a fost schimbat si se numeste „Hermosa”. Puteti asculta remixurile AICI.

Scrie un comentariu