Stiri externe

Maria Sharapova, sexy in costum de baie! Ce face dupa esecul de la Wimbledon?

Scris de Christian Stan

Castigatoarea de la Roland Garros considerata si cea mai sexy jucatoare de tenis de pe Terra face acum furori in Mexic. Maria Sharapova si iubitul ei Grigor Dimitrov se relaxeaza dupa extenuantul turneu de la Wimbledon in Mexic, petrecandu-si vacanta intr-un resort de lux.

sharapova-dimitrov

sharapova2

Dupa victoria de la Roland Garros si esecul de la Wimbledon, cea mai sexy si mai stilata jucatoare de tenis de pe Terra se relaxeaza acum in Mexic. Maria Sharapova (27 ani) si iubitul ei, Grigor Dimitrov (23 ani), isi petrec acum vacanta in Los Cabos, Mexic. Zilele de relaxare vin dupa un extenuant turneu de la Wimbledon, unde Grigor a ajuns pana in sferturi tocmai ca Simona Halep, in vreme ce Sharapova nici nu s-a calificat in optimi.

sharapova-dimitrov5

In ciuda diferentei de varsta de cinci ani dintre ei, Sharapova  si Dimitrov formeaza un cuplu fericit de aproape un an si au declarat unei reviste ca relatia lor este cat se poate de serioasa. Intr-un interviu acordat in urma cu cateva zile, Sharapova a declarat ca familia este mai importanta pentru ea decat tenisul. “O sa joc tenis atata vreme cat o sa-mi mai faca placere, insa familia este mult mai importanta pentru mine decat sportul. Vom vedea ce se intampla in viitor”, spune Sharapova.

sharapova-dimitrov7

Dimitrov este cel mai de succes jucator de tenis din istoria Bulgariei si ocupa locul 12 in clasamentul ATP, iar la finalului 2013 a devenit cel mai tanar jucator de tenis inclus in Top 50 ATP. Dimitrov are in palmares o serie de victorii, care l-au facut milionar. Bulgarul are in conturi o avere de peste 3 milioane de dolari.

Scrie un comentariu