Stiri externe

El este iubitul „junior” al Mariei Sharapova! La 23 de ani, Dimitrov are deja o avere de 3 milioane $!

Scris de Christian Stan

Maria Sharapova, in varsta de 27 de ani, are o slabiciune pentru barbatii mai tineri decat ea. Iubitul celebrei tenismene este Grigor Dimitrov, un jucator faimos de tenis din Bulgaria, in varsta de 23 de ani.

sharapova-dimitrov

Maria Sharapova, tenismena cu care weekend-ul trecut, Simona Halep a jucat in finala de Grand Slam de la Roland Garros, a devenit recent imaginea noului parfum lansat de Avon, „Luck. Se pare ca Sharapova are noroc si in viata personala, aceasta fiind fotografiata zilele trecute pe strazile din Londra in compania iubitului ei, Grigor Dimitrov.

sharapova-dimitrov-3

In ciuda diferentei de varsta de cinci ani dintre ei, Sharapova avand 27 de ani si Dimitrov doar 23, cei doi formeaza un cuplu fericit de aproape un an si au declarat unei reviste ca relatia lor este cat se poate de serioasa.

Dimitrov este cel mai de succes jucator de tenis din istoria Bulgariei si ocupa locul 12 in clasamentul ATP, iar la finalului 2013 a devenit cel mai tanar jucator de tenis inclus in Top 50 ATP. Dimitrov are in palmares o serie de victorii, care l-au facut milionar. Bulgarul are in conturi o avere de peste 3 milioane de dolari.

 

 

Scrie un comentariu