Stiri Interne

Exclusiv! Maria Dinulescu: „La petrecerile de la Hollywood ti se ofera droguri dupa 45 minute”

Scris de Christian Stan

Maria Dinulescu face afirmatii socante in primul ei interviu exclusiv acordat pentru o televiziune din Romania dupa revenirea in tara. Maria a fost plecata la Los Angeles mai vreme de doi ani si jumatate si dezvaluie pentru „D-Paparazzi” ca nu s-a obisnuit deloc cu stilul de viata american si ca fost dezgustata de cat de multe droguri se consuma pe la petreceri.

maria-dinulescu

Daca nu ai psihic tare nu poti rezista multa vreme la Hollywood! Maria Dinulescu a revenit in tara dupa mai bine de doi ani si jumatate, perioada in care s-a mutat la Los Angeles si si-a incercat norocul in actorie in Cetatea Filmului american. Actrita acorda primul ei interviu exclusiv pentru emisiunea „D-Paparazzi” de la Kanal D si dezvaluie ca „visul american” nu este atat de roz pe cat s-ar crede.

„Nu m-am adaptat si nu stiu daca o sa ma adaptez. Respect foarte mult cultura lor si ma bucur foarte mult de toate beneficiile pe care ti le ofera tara respectiva, dar nu m-am adaptat emotional. Sunt pur si simplu la celalalt capat al globului si simti asta din ce in ce mai mult. E foarte dificil din punctul asta de vedere”, declara Maria Dinulescu.

„Am decis sa fac naveta de acum inainte intre Europa si Los Angeles. O sa merg la Los Angeles in primavara si toamna pentru castinguri. Nu este usor sa obtii un rol intr-o productie americana. Iti trebuie cam 10 ani in care sa participi la castinguri, sa te perfectionezi, sa ajungi sa te cunoasca lumea”, continua Maria.

„Am ajuns si la foarte multe petreceri, da! Dar nu stai la petreceri mai mult de 45 de minute pentru ca nu vrei sa ajungi la momentul in care esti invitat sa primesti droguri sau alte lucruri. Atunci e bine sa pleci devreme”, mai spune actrita.

Interviul va fi difuzat in cadrul editiei din aceasta seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, de la ora 21:30.

 

Scrie un comentariu